İzmir'de 15 Temmuz'da İZBAN Ücretsiz, Diğer Toplu Ulaşım Yüzde 50 İndirimli

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatandaşlara toplu ulaşımda yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

İzmir'de 15 Temmuz'da İZBAN Ücretsiz, Diğer Toplu Ulaşım Yüzde 50 İndirimli
11 Temmuz 2024 - 23:59

15 Temmuz’da Toplu Ulaşım Yüzde 50 İndirimli

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde yüzde 50 indirimli olacak. ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı'nda uygulanacak olan bu indirimle, vatandaşlar şehir içi ulaşım hizmetlerinden yarı fiyatına faydalanabilecek.

ESHOT ve Diğer Toplu Taşıma Araçlarında İndirim

ESHOT Genel Müdürlüğü, 15 Temmuz'da tüm otobüs hatlarında yüzde 50 indirim uygulayacağını duyurdu. Benzer şekilde, İZULAŞ ve İZTAŞIT otobüslerinde de bu indirim geçerli olacak. İZDENİZ ile deniz ulaşımında, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı’nda da vatandaşlar aynı indirim oranından faydalanabilecekler.

İZBAN Ücretsiz Hizmet Verecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN'da ise 15 Temmuz’da tüm seferler Cumhurbaşkanlığı kararıyla ücretsiz gerçekleştirilecek. Bu sayede, İzmirli vatandaşlar İZBAN hatlarını herhangi bir ücret ödemeden kullanabilecekler.


Uygulama Nasıl Gerçekleşecek?

İndirim uygulaması 15 Temmuz günü ilk seferden son sefere kadar geçerli olacak. Vatandaşlar, toplu taşıma araçlarında standart ödeme yöntemleriyle yüzde 50 indirimli olarak seyahat edebilecekler. İZBAN’da ise yolcular, turnikelerden herhangi bir ücret ödemeden geçiş yapabilecekler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımda sağladığı indirim ve ücretsiz seferler, İzmirli vatandaşların bu anlamlı günde daha rahat ve ekonomik bir şekilde seyahat etmelerine olanak tanıyacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri: "Türkiye Hedeflerin Gerisinde"
İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri:...
Menemen'de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası Çömlek Festivali Başladı
Menemen’de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası...