İzmir'de CHP Zirvesi: Özel ve Belediye Başkanları Bir Arada

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de düzenlenen bir dizi program kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmir'de CHP Zirvesi: Özel ve Belediye Başkanları Bir Arada
09 Haziran 2024 - 17:16

CHP Genel Başkanı Özel'den İzmir'de Başkanlar Zirvesi

Bir dizi program nedeniyle İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ile toplantı yaptı.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ile toplantı yaptı. Kültürpark’taki İzmir Büyükşehir Belediyesi Melis Salonu'nda düzenlenen basına kapalı toplantıda milletvekilleri, il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri ve ilçe başkanları da hazır bulundu.

Kültürpark’ta ilçe belediye başkanları ile ön toplantı yapan Özgür Özel’e CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan da eşlik etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Özel'den önemli açıklamalar
Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Özel'den önemli...
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin Anahtarıdır'
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin...