İzmirlilere Müzik Ziyafeti: Çim Konserleri Her Perşembe Ücretsiz

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Çim Konserleri başladı! Bu yıl yedincisi düzenlenen konserler, 4 Temmuz'dan 29 Ağustos'a kadar her hafta perşembe günü saat 21.00'de Tarihi Havagazı Fabrikası'nda ücretsiz olarak müzikseverleri buluşturuyor.

İzmirlilere Müzik Ziyafeti: Çim Konserleri Her Perşembe Ücretsiz
07 Temmuz 2024 - 17:26

Çim Konserleri Başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çim Konserleri başladı. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda ücretsiz olarak İzmirlilerle buluşacak konserler yine birbirinden farklı sanatçı ve konukları ağırlıyor.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl yedinci defa düzenlenen Çim Konserleri İzmirlileri yine sanatla buluşturacak. 4 Temmuz’da Kent Orkestrası ile başlayan program, birbirinden farklı sanatçı ve gruplarla Tarihi Havagazı Fabrikası’nda ücretsiz olarak İzmirlilerle buluşmayı sürdürecek. Çim Konserleri her hafta perşembe günü saat 21.00’de düzenlenecek.

Program:

  • 11 Temmuz Perşembe: Ayşegül & Nezih Yeşilnil ''Jazzy, Rocky, Funky ''
  • 18 Temmuz Perşembe: Aylin Aslım
  • 25 Temmuz Perşembe: Sattas
  • 1 Ağustos Perşembe: Uğur Sayınbaturn Jazz Ensemble
  • 8 Ağustos Perşembe: Sena Şener
  • 15 Ağustos Perşembe: Retrobüs
  • 22 Ağustos Perşembe: Doludizgin Manço Project
  • 29 Ağustos Perşembe: A Capella Gramoofon Feat Cavernas Band


Her bir konser, farklı müzik türlerini temsil ediyor ve çeşitli sanatçıların performansları ile İzmirlilere müzik dolu yaz akşamları vaat ediyor. Etkinliklerin ücretsiz olması, sanata ve müziğe erişimi daha da kolaylaştırıyor. Bu konserler, İzmir'de kültür ve sanatın canlılığını gösteren önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Konserlere Nasıl Gidilir?

Çim Konserleri'ne giriş ücretsizdir. Tarihi Havagazı Fabrikası'na tramvay, otobüs veya vapur ile ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lidya Krallığı'nın Başkentinde Para Kongresi
Lidya Krallığı’nın Başkentinde Para Kongresi
İzmir Spor Zirvesi: Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş Konuşmacı Olarak Katılıyor
İzmir Spor Zirvesi: Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş...