İzmir otellerinde fuar hareketliliği

İzmir Enternasyonal Fuarı 2024, 30 Ağustos’ta teknoloji temasıyla başlayarak 9 Eylül’e kadar devam edecek. İzmir’de otel rezervasyonları artarken, fuarın şehirdeki etkileri de hissediliyor.

İzmir otellerinde fuar hareketliliği
29 Ağustos 2024 - 14:43

İzmir Enternasyonal Fuarı: Otel Doluluk Oranlarında Artış

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 30 Ağustos’ta Başlıyor

Dünyanın en köklü uluslararası genel ticaret fuarlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 30 Ağustos’ta 93. kez kapılarını açıyor. Bu yıl teknoloji ana temasıyla gerçekleştirilecek fuar, 9 Eylül’e kadar sürecek. Fuardan önce İzmir otelleri oldukça hareketli.

Four Points by Sheraton İzmir’den Fuara Yorum

Son dönemde iş toplantıları ve etkinliklerle dikkat çeken Four Points by Sheraton İzmir’in Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğçe Filiz Konukçu, “Gelen yüksek taleplere ve otelimizin doluluk oranına baktığımızda, bu sene İEF’in oldukça başarılı geçeceğini düşünüyoruz” dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Etkisi

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Cumhuriyet’in miras değerlerinden biri olarak 30 Ağustos’ta 93. kez açılıyor. Her yıl 1 milyona yakın ziyaretçi sayısı, 300’ü aşkın katılımcı ve fuar boyunca düzenlenen konserler, sergiler, söyleşiler, sinema gösterimleri, yarışmalar ve tiyatro oyunları ile şehirde festival havası yaratıyor. Bu yılki fuar, "Teknoloji" ana temasıyla düzenleniyor.

İzmir Otellerindeki Hareketlilik

Her yıl olduğu gibi, fuar sayesinde turizm ve hizmet sektörüne canlılık geliyor. Four Points by Sheraton İzmir’in Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğçe Filiz Konukçu, İzmir Enternasyonal Fuarı’nın şehirdeki kültürel ve ticari etkileşimi artırdığını belirtti. Konukçu, “Dünyanın dört bir yanından katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayan fuarın bu yıl oldukça ilgi göreceğini düşünüyoruz. Otelimizde ve çevre otellerde hareketlilik yaşanıyor. Doluluk oranlarımızda artış var. Four Points by Sheraton İzmir olarak fuar heyecanını keyifli bir konaklama ile yaşamak isteyen misafirlerimize en iyi hizmeti vermek için hazırız” şeklinde konuştu.

Ulaşım Kolaylığı ve Konfor

Four Points by Sheraton İzmir, İzmir Bayraklı bölgesinde, Mistral Tower Projesi içerisinde yer alıyor. Adnan Menderes Havalimanı’na 30 dakika, şehir merkezine 10 dakika ve İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na (Kültürpark) sadece 5 km mesafede konumlanıyor.

Otel, 48 ve 38 katlı iki kuleden oluşan Mistral Tower Projesi’nde yer alıyor. Bu projede, kuleleri birbirine bağlayan 7000 m²’lik Cadde Çarşı bölümü de mevcut. Cadde Çarşı içerisinde, yeni nesil meyhane, Fae Food & Drink, OM Atelier Bar&Kitchen Live Music, pastane, ev yemekleri restoranı, kahve dükkanları, eczane ve kuaför gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz her ayrıntı mevcut. Otelin hemen yanında ise, keyifle alışveriş yapabileceğiniz Ege Perla Alışveriş Merkezi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...