İzmirli Tekvandocular Türkiye Şampiyonası'ndan Altın ve Bronz Madalyalarla Döndü

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün tekvandocuları, Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın ve 3 bronz madalya kazandı. Konya’daki turnuvada büyük başarı elde ettiler.

İzmirli Tekvandocular Türkiye Şampiyonası'ndan Altın ve Bronz Madalyalarla Döndü
09 Eylül 2024 - 00:13

İzmirli Sporcular Madalyalarla Döndü

Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, Konya’da düzenlenen Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. İzmirli sporcular, 2-5 Eylül tarihleri arasında düzenlenen bu önemli şampiyonada, iki binin üzerinde rakibi ile yarıştı.

Büyük Başarılar

Karatay Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcusu Eren Özdemir, 68 kiloda tüm rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Ayrıca, sporculardan:

  • 54 kiloda Kaan Yelaldı,
  • 87 kiloda Mehmet Efe Özdemir,
  • 46 kiloda Zehra Gürbüz

bronz madalyaların sahibi oldu.

İzmir’i Temsil Edecekler

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün tekvandocularından Eren Özdemir, Kaan Yelaldı ve Hatice Pınar Yiğitalp, 20-23 Kasım 2024 tarihleri arasında Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenecek U-21 Avrupa Şampiyonası’nda İzmir'i temsil edecek. Bu sporcular, Ankara’da düzenlenen Multi Avrupa Tekvando Oyunları’nda elde ettikleri derecelerle Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda milli takım kadrosunda yer almayı başardı. Zehra Gürbüz ve Mehmet Efe Özdemir ise milli takım seçme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...