Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü'nden Süper Amatör Lig Hedefi

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü, 1. Amatör Küme'de şampiyonluk hedefiyle mücadele ediyor. Geçen sezon 2. Amatör Küme'de şampiyon olan kulüp, bu yıl Süper Amatör Lig'e çıkmayı planlıyor. Kulüp, Bergamalı destekçileri ve yeni oyuncularla hedeflerine ulaşmayı hedefliyor.

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü'nden Süper Amatör Lig Hedefi
03 Eylül 2024 - 22:58

Bergama'nın Süper Amatör Lig Hedefi: Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü Yükselişte

Bergama - İkinci Amatör Kümede şampiyonluk elde ederek birinci amatör kümeye yükselme başarısı gösteren Bergamalı Kurşun Grup'un isim sponsorluğunu üstlendiği Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü, şimdi de gözünü süper amatör lige dikti.

Kuruluşundan bu yana dört yıl geçen ve genç oyunculara özel bir önem veren Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü'nün genç başkanı ve eski Bergamaspor futbolcusu Mert Kutlu, iki yıl önce 16-17 yaş grubu oyuncularının başarılı olmaları halinde takım için yeni bir vizyon oluşturacaklarını taahhüt etmişti. Bu sözü yerine getirerek takıma yeni bir dinamizm kazandıran Kutlu, geçen sezon kıl payı kaçırılan şampiyonluğun bu yıl elde edildiğini ve 15 Eylül'de başlayacak olan 1. Amatör Kümede başarıyı sürdürme hedeflerini vurguladı.

Kısıtlı imkanlarla karşılaşmasına rağmen büyük bir kararlılıkla ilerleyen Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü, mali destek sağlama konusunda önemli adımlar attı. Kulüp, Bergamalı eski futbolcu Yusuf Ziya Kurşun'un sahibi olduğu firmayla isim sponsorluğu konusunda anlaşma sağladı. Aynı zamanda, Elit Pansiyon'un sahibi Cüneyt Umutlu ile yapılan forma sponsorluğu anlaşmasıyla finansal bir destek daha elde etti. Ayrıca Kulüp yetkilileri, Belediye Başkanı Tanju Çelik ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve bu görüşmede Başkan Çelik'in kulübe destek olacağını ifade ettiğinin bilgisini paylaştı. Kulüp, Bergama'da futbola gönül veren deneyimli antrenör Mehmet Çakmak'ı da teknik kadrosuna dahil ederek gücüne güç kattı.

Bergamalı oyunculardan oluşan takımın tecrübeli oyuncularla güçlendirildiğini belirten Kutlu, Bergama'nın takımı olma yolunda ilerlediklerini ve tüm kentin desteğini beklediklerini ifade etti. Bergamaspor'un geçmişte şehrin takımı olarak bilindiğini ve 2000 yılından sonra Bergama Belediyespor olarak anılmaya başlandığını hatırlatan Kutlu, başarının mutlaka geleceğine olan inancını vurguladı.

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Spor Kulübü'nün süper amatör lig hedefiyle, Bergama'nın spor alanındaki yükselişi devam ediyor. Kulüp, Bergama'nın genç yeteneklerine yatırım yaparak ve topluluk desteğiyle başarıya ulaşmayı hedefliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...