Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, lige galibiyetle başladı

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, 2024-2025 futbol sezonuna 3-2'lik galibiyetle başladı. Menemen'de Asarlık Gençlerbirliği Spor karşısında elde edilen galibiyet, maçın son anlarında gelen golle taçlandı. Kulüp Başkanı Mert Kutlu, şampiyonluk hedefini açıkladı.

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, lige galibiyetle başladı
15 Eylül 2024 - 20:10

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Sezona Galibiyetle Başladı

İzmir 1. Amatör Küme 2024-2025 Futbol Sezonu Başladı

İzmir 1. Amatör Küme 2024-2025 futbol sezonu, 15 Eylül Pazar günü heyecanlı bir başlangıç yaptı. İlk hafta mücadelesinde, Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, Menemen'de Asarlık Gençlerbirliği Spor’a konuk oldu ve maçı 3-2’lik skorla kazandı.

Maç Özeti

İzmir 1. Amatör Küme - 1. Grup’ta yer alan Bergama ekibi, maçın ilk yarısında 15. ve 20. dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ancak Asarlık Gençlerbirliği Spor, 43. dakikada penaltı golüyle farkı 1'e indirdi. İkinci yarıda, ev sahibi takım 54. dakikada eşitliği sağladı ve skor 2-2 oldu. Maçın son anlarında, 95. dakikada gelen golle Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, galibiyeti elde etti.

Maçın Gollerini Kimler Attı?

Maçta Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı'nın gollerini Anıl Sönmezler, Celal Üren ve Alperen Günaydın kaydetti. Kulüp Başkanı Mert Kutlu, “Ligde 9 takım var ve hepsi güçlü. Ama biz hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik,” şeklinde konuştu. Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, sezon başında aldığı bu kritik galibiyetle umut verici bir başlangıç yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BERTO'da Vergi Kanunlarındaki Değişiklikler Konuşuldu
BERTO'da Vergi Kanunlarındaki Değişiklikler Konuşuldu
35 akademisyen İzmir Körfezi için bir araya geldi: "Eylül sonuna planı açıklayacağız"
35 akademisyen İzmir Körfezi için bir araya geldi: “Eylül...