LC Waikiki'nin "LCW Limitless" Projesine Altın Pusula'dan Çifte Ödül

Türkiye'nin önde gelen moda perakende markası LC Waikiki, engelli bireyler için özel olarak tasarladığı "LCW Limitless" koleksiyonuyla Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'nde iki önemli ödül kazandı.

LC Waikiki'nin "LCW Limitless" Projesine Altın Pusula'dan Çifte Ödül
27 Haziran 2024 - 23:47

LC Waikiki’nin limitleri aşan projesine Altın Pusula’dan 2 ödül!

Türkiye'nin lider moda perakende markası LC Waikiki, 22. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması’ndan iki prestijli ödül aldı. "LCW Limitless" projesi, Pazarlama İletişimi ve Bütünleşik Pazarlama kategorisinde Altın Pusula Ödülü’ne ve Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.
 
LC Waikiki halkla ilişkiler alanında en prestijli ödüllerden biri olarak kabul edilen ve bu yıl 22.’si düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde, engelli bireyler için geliştirdiği özel koleksiyon "LCW Limitless" projesi ile hem Altın Pusula hem de Jüri Özel ödülüne layık görülerek, iki başarıya birden imza attı. LCW Limitless projesi, Pazarlama İletişimi ve Bütünleşik Pazarlama kategorisinde aldığı Altın Pusula Ödülü’nün yanı sıra projenin toplumsal etkisi ve yaratıcı yaklaşımı, Jüri Özel Ödülü ile de takdir edildi.
 

LCW Limitless: Moda’da Limitleri Aşan Koleksiyon

LC Waikiki, Türkiye’nin engellilere özel ilk giyim koleksiyonu olan "LCW Limitless" ile engelleri aşarak moda dünyasında bir ilki gerçekleştirmişti. Bu projeyi bir adım öteye taşıyan marka, başarılı Milli Paralimpik Atlet Hamide Doğangün ile iş birliği yaparak, engelsiz bir yaşamı destekleme ve engellilik konusundaki toplumsal bariyerleri aşma misyonunu sürdürdü. “İyi Giyinmek Herkesin Hakkı” misyonunu güçlendiren bu iş birliği, engelli bireylerin toplumsal hayatta daha görünür olmalarına katkı sağladı.
 
LC Waikiki’ye Altın Pusula ödülü kazandıran LCW Limitless projesi, engelli bireylere yönelik farkındalık yaratmak üzere kurgulandı. Limitless koleksiyonu, engelli bireylerin iç görüleriyle, giyinme esnasında yaşanan sorunları odağa alarak, her bir parçası farklı fonksiyonel özelliklere sahip olacak şekilde tasarlandı. Koleksiyona limitleri kaldırma fikrinden yola çıkarak “Limitless” ismi verildi.  “Sen İstersen Limit Yok” söylemiyle hayata geçirilen koleksiyon ile dezavantajlı bireylerin gündelik hayatta giyimleriyle kendilerini daha özgüvenli hissetmelerini sağlamak amaçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin Anahtarıdır'
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin...
Türkiye'nin Ekonomik İmajı Güçleniyor: Kredi Notu Artışı ve Gri Listeden Çıkışın Olumlu Etkileri
Türkiye'nin Ekonomik İmajı Güçleniyor: Kredi Notu Artışı ve...