League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali 3 Ağustos'ta İzmir Fuarı'nda...

İzmir esporda dev finale ev sahipliği yapıyor! 2024 League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali, 3 Ağustos’ta Fuar İzmir’de gerçekleşecek. En iyi takımlar büyük ödül için mücadele edecek...

League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali 3 Ağustos'ta İzmir Fuarı'nda...
31 Temmuz 2024 - 16:51

İzmir'de  Espor Etkinliği: League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali

Türkiye’nin En Büyük Espor Etkinliği

İzmir, esporda Türkiye’nin en büyük etkinliklerinden birine ev sahipliği yapacak. Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali, yılın en iyi League of Legends (LoL) takımını belirlemek üzere Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

Final Detayları

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ, Riot Games ve Ninja Company iş birliğiyle düzenlenen League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali, 3 Ağustos 2024’te, Fuar İzmir C Hol'de yapılacak. 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali'nde, Türkiye’nin en iyi LoL takımları büyük ödül ve şampiyonluk unvanı için mücadele edecek. Finalde seyirciler, saat 14.00’ten itibaren alana giriş yapabilirken, final mücadelesi saat 18.00’de başlayacak. Etkinlik, espora ilgi duyanları ve League of Legends hayranlarını büyüleyecek bir rekabet sunacak.

Festival Tadında Bir Final

Final, yalnızca efsanevi bir League of Legends mücadelesine ev sahipliği yapmakla kalmayacak, aynı zamanda birbirinden eğlenceli ve ilgi çekici aktivasyonlar ile katılımcılara tam anlamıyla bir festival atmosferi sunacak. İzleyiciler, eğlenceli etkinliklerle yeteneklerini sergileyip sürpriz ödüllü yarışmalara katılarak eğlence dolu bir gün geçirecek. Final için bilet satışları devam ederken, tüm ayrıntılar LoLespor sosyal medya kanallarından (Twitch, YouTube, Twitter, Instagram) paylaşılacak. Espor tutkunları, bu büyük finali kaçırmamak için şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı. Fuar İzmir’de gerçekleşecek bu büyük etkinlik, hem heyecanlı mücadeleleri hem de renkli etkinlikleri ile unutulmaz bir deneyim sunacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...