Manisa Büyükşehir'den Korsan Taşımacılığa Sıkı Denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi trafik zabıta ekipleri, korsan taşımacılığın önüne geçmek amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda Yunusemre ilçesinde servis taşımacılığı yapan araçlar denetimden geçti. Denetimde, belgesi eksik olan “J” plakalı araçlara idari işlem uygulandı.

Manisa Büyükşehir'den Korsan Taşımacılığa Sıkı Denetim
06 Haziran 2024 - 15:39

Manisa Büyükşehir Belediyesi, korsan taşımacılığın önüne geçmek ve vatandaşların güvenli seyahatini sağlamak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda Yunusemre ilçesinde servis taşımacılığı yapan araçlar titizlikle denetlendi.

Denetimlerde, yetki belgesi eksik olan "J" plakalı araçlara idari işlem uygulandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı trafik zabıta ekipleri, Yunusemre ilçesinde yetki belgesi olmadan servis taşımacılığı yapanlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Yetkililer, özellikle servislerin yoğun olduğu sabah saatlerinde farklı noktalarda denetim yaparak işçi taşıyan servislerin yetki belgelerini kontrol etti. Taşıma yetki belgesi olmadan ticari amaçla taşımacılık yapanlara ilgili yönetmelikler kapsamında idari işlem uygulandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, korsan taşımacılığın hem vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit ettiğini hem de yasal taşımacılık yapan esnafa haksızlık olduğunu vurguladı. Yetkililer, denetimlerin aralıksız devam edeceğini ve korsan taşımacılıkla mücadelede kararlı olduklarını ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili ve Kınık Kaymakamları Değişti
Dikili ve Kınık Kaymakamları Değişti
13. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Başladı!
13. Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'na Başvurular Başladı!