Manisa Büyükşehir'den Makine Mühendisleri Odasına Maske Desteği

Koronavirüs ile mücadelesini aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, üretimini gerçekleştirdiği maskelerin dağıtımına devam ediyor. Bu kapsamda Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği'ne maske desteğinde bulunuldu. Oda binasına ziyarette bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatıyla üretilen maskeleri Yürütme Kurulu Başkanı Nilgün Gökarslan Artan'a teslim etti.

Manisa Büyükşehir'den Makine Mühendisleri Odasına Maske Desteği
22 Mayıs 2020 - 16:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüse karşı mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, maske dağıtımını da sürdürüyor.

Bu kapsamda Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği'ne de maske desteğinde bulunuldu. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları ile üretimi gerçekleştirilen maskeleri Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Nilgün

Gökarslan Artan'a teslim etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasını önlemek adına kendi ürettiğimiz maskeleri dağıtıyoruz. Hiçbir şekilde mağduriyet yaşatmamaya çalıştık. 1 milyona yakın maske üretimi ve dağıtımı yapıldı. Sadece odalara değil, diğer kurumlara da maske desteğinde bulunuyoruz. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile İtfaiye Daire Başkanlığı'nın koordineli çalışması ile dezenfekte çalışmaları sürdürülüyor. Bunların sonucunda da en son yapılan ankette başkanımız bütün Büyükşehir Belediye Başkanları arasında 3'üncü sırada yer aldı. Bu da bizleri mutlu etti. İnsanlar yapılan emekleri görüyorlar" ifadelerini kullandı.

"Güzel Bir Uygulama Olmuş"

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Nilgün Gökarslan Artan ise, "Bu salgın döneminde elimizden geldiğinde kurum adına bir şeyler yapabilir olmamız gerekiyordu. Sizin de bu düşünceniz gerçekten çok anlamlı ve güzel bir uygulama olmuş. Tebrik ediyoruz böyle bir çalışmanızdan dolayı. Bizim de size bu dönemde ya da bundan sonraki dönemde destek olabileceğimiz bir şey varsa biz de her konuda sizlere destek olmak anlamında sizlerle beraberiz" dedi.

"Ziyaretiniz İçin Teşekkür Ediyoruz"

  Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkan Vekili Hakkı Bayraktar da, "Manisa Büyükşehir Belediyemizin meslek kuruluşu olarak her zaman yanında olduk. Cengiz Başkanımızın çalışmalarını görüyoruz. Son dönemde Büyükşehir olan illerden olmamıza rağmen çok hızlı bir şekilde organizasyonunu tamamlamış olmasından dolayı da başkanımızın şahsında tüm çalışma arkadaşlarını kutluyoruz. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'in En İyi Cankurtaranı Dikili'den Seçildi
İzmir’in En İyi Cankurtaranı Dikili’den Seçildi
Bergama'dan Tire'ye, Ödemiş'ten Foça'ya: İzmir'in Güzelliklerine Yolculuk
Bergama'dan Tire'ye, Ödemiş'ten Foça'ya: İzmir'in Güzelliklerine...