Miss Turkey 2024'ün Kazananı İdil Bilgen: Türkiye'yi Miss World'de Temsil Edecek

İdil Bilgen, Miss Turkey 2024'ün birincisi oldu. Jüri, Berfu Yenenler, Selen Soyder ve diğer eski güzellerden oluştu. Bilgen, Türkiye'yi Miss World’de temsil edecek.

Miss Turkey 2024'ün Kazananı İdil Bilgen: Türkiye'yi Miss World'de Temsil Edecek
12 Eylül 2024 - 15:46

İdil Bilgen, Miss Turkey 2024'ün Birincisi Oldu

Miss Turkey 2024 yarışmasının kazananı belli oldu. 24 yaşındaki İdil Bilgen, jürinin beğenisini kazanarak birincilik ödülüne layık görüldü. Geceye, Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi eski güzeller jüri olarak katıldı. Bilgen, gecenin sonunda büyük bir sevinç ve gurur yaşadı

İdil Bilgen, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun ve şu anda tıp alanında kariyer yapmayı planlıyor. Ancak bu prestijli unvan, İdil Bilgen’e uluslararası arenada Türkiye'yi temsil etme fırsatı sunacak. Bilgen, Miss World 2024 yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek. Yarışma sonrası yaptığı açıklamada, “Birinci olmayı çok istiyordum. Ancak olabileceğimden emin değildim. Ülkemi temsil edebilmek gurur verici ve beni heyecanlandırıyor,” dedi.

Yarışmanın bu yılki teması, "Güzellik ve Eğitim" olarak belirlendi. Bu tema, güzelliğin yanı sıra eğitim ve kişisel gelişimin de önemini vurgulamayı amaçladı. Bilgen’in akademik başarısı ve toplumsal katkıları, jüri tarafından yüksek puanlarla değerlendirildi.

Bilgen’in birinciliği, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Ünlü isimler ve takipçileri, Bilgen’i tebrik eden paylaşımlar yaparak, başarılarına destek verdiler.

Miss Turkey organizatörleri, bu yılki yarışmanın başarılı geçtiğini ve Bilgen’in uluslararası yarışmalarda da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bergama'da Egzoz Sesi Kısıtlaması: Abartılı Egzozların Satışı ve Montajı Yasaklanıyor
Bergama’da Egzoz Sesi Kısıtlaması: Abartılı Egzozların...
Kınık'ta Tarım ve Kültür Şöleni: 8. Hasat Festivali Büyük Bir Coşkuyla Son Buldu
Kınık'ta Tarım ve Kültür Şöleni: 8. Hasat Festivali Büyük...