Muratbey Peynircilik MasterChef Türkiye'nin Yeni Sponsoru Oldu!

ürkiye'nin önde gelen peynir üreticilerinden Muratbey Peynircilik, sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'ye sponsor oldu. Bu heyecan verici iş birliği kapsamında, Muratbey'in en sevilen ürünleri sezon boyunca programda yer alacak.

Muratbey Peynircilik MasterChef Türkiye'nin Yeni Sponsoru Oldu!
24 Haziran 2024 - 15:12

Muratbey, Masterchef 2024’e sponsor oldu

Türkiye’de sektöründe inovasyonun öncüsü olan Muratbey Peynircilik, ekranların sevilen programı Masterchef Türkiye'ye sponsor oldu. Heyecan ve lezzetin bir arada olduğu MasterChef Türkiye, 14 Haziran’da başlayan yeni sezonu için Muratbey Peynircilik ile anlaştı. 

Türkiye’nin yerli peynir markası Muratbey, yurt içi ve yurt dışında yaptığı başarılı proje ve iş birlikleriyle dikkat çekiyor. Türk peynirini Avrupa’da yaptığı tanıtım ve pazarlama faaliyetleri, fuar katılımlarıyla başarıyla temsil eden Muratbey, yaptığı başarılı iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Muratbey, efsanevi yemek yarışması Masterchef Türkiye ile program sponsorluğu anlaşması imzaladı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef yeni sezonu başladı. 

Heyecanla izlenen Masterchef, Türk mutfağı ve çeşitli ülkelerin mutfaklarından lezzetleri her bölümde milyonlarca izleyicinin karşısına çıkarıyor. Hayata geçirilen iş birliği kapsamında, 14 Haziran’da yayına başlayan Masterchef Türkiye'nin peynirli lezzetler içeren etapları Muratbey ürünleri ile gerçekleşecek.  Muratbey’in en sevilen ürünleri; Burgu-Plus, Taze Peynir-Plus, Taze Kaşar-Plus peynirleri, prebiyotik ve whey protein içeren D vitaminli peyniri Kaymaklı, çocuklara peyniri sevdiren D vitaminli şekil şekil peynir Misto, az tuzlu eğlenceli peynir Topi’nin yanı sıra yöresel ürünlerden Tel Peynir, Dil Peyniri, Kaşkaval ve Anadolu Lezzetleri de MasterChef Türkiye ile sezon sonuna kadar her bölümde ekranlarda olacak.
Sponsorluk anlaşmasını değerlendiren Muratbey Gıda İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ, “Ekranların en sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye iş birliğinden dolayı çok mutluyuz. Muratbey’in büyük emeklerle ortaya çıkan inovatif lezzetlerini MasterChef Türkiye izleyicilerinin daha yakından tanımasını arzuluyoruz. Tüm yarışmacılara ve yayın ekibine başarılar dileriz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin Anahtarıdır'
Yusuf Öztürk: 'Denizcilik Sektörü Türkiye'nin İlerlemesinin...
Türkiye'nin Ekonomik İmajı Güçleniyor: Kredi Notu Artışı ve Gri Listeden Çıkışın Olumlu Etkileri
Türkiye'nin Ekonomik İmajı Güçleniyor: Kredi Notu Artışı ve...