Örnek Davranış: Çiğli Belediyesi Temizlik İşçileri 500 Bin Değerindeki Altınları Sahibine Ulaştırdı

Çiğli Belediyesi temizlik işçileri, çöp konteynerinde buldukları 500 bin değerindeki altın bilezikleri sahibine ulaştırdı. Örnek davranış, takdir topladı.

Örnek Davranış: Çiğli Belediyesi Temizlik İşçileri 500 Bin Değerindeki Altınları Sahibine Ulaştırdı
21 Ağustos 2024 - 11:20

Çiğli Belediyesi Temizlik İşçileri Altınları Sahibine Ulaştırdı

Altın Bilezikler Çöp Konteynerinde Bulundu

Çiğli Belediyesi temizlik işçileri, çöp konteynerini boşalttıkları sırada içinde yaklaşık 500 bin değerinde altın bilezik bulunan bir kutu buldu. Temizlik personeli Şahin Çelik, Güzel Öztürk ve Yusuf Aydın, buldukları altın bilezik dolu kutuyu Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim ederek, sahibinin bulunmasını sağladı.

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'dan Övgü

Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, işçileri ve altınların sahibi Kamil Barlas’ı makamında ağırladı. Başkan Yıldız, "Çalışma arkadaşlarım ile gurur duyuyorum, bu örnek davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum. Altınların sahibi Kamil Barlas’a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Mehmet Barlas: “Altınlar bulunduğu için çok mutluyum”

Altınların bulunmasından dolayı büyük bir sevinç duyduğunu ifade eden Kamil Barlas, “Dikkatsizliğimiz yüzünden kaybettiğimiz altınların bulunamayacağından dolayı oldukça endişeliydik. Ancak Çiğli Belediyesi emekçileri bizleri çok mutlu etti. Arkadaşlara örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yıldız'dan Temizlik İşçilerine Kutlama

Başkan Yıldız, temizlik işçilerini örnek davranışlarından dolayı tekrar kutladı ve "Temizlik İşlerinde görevli personelimizi örnek davranışlarından dolayı kutluyorum, onlarla gurur duydum. Görevlerini yaptıkları sırada kutu içinde buldukları altın bilezikleri hemen karakola iletmişler. Gün içerisinde de sahibi bulundu. Bu davranışlarının herkese örnek olmasını diliyor mesai arkadaşlarımı bir kez daha kutluyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ABD'nin 60. Başkanlık Seçimleri: Kritik Süreç ve Küresel Etkiler
ABD’nin 60. Başkanlık Seçimleri: Kritik Süreç ve Küresel...
Dijital paraya geçişin avantajları, dezavantajları ve ülke ekonomisi üzerindeki potansiyel etkileri
Dijital paraya geçişin avantajları, dezavantajları ve ülke...