Özkan Uğur Müzik Stüdyosu: Müziğin Kalbi Büyük İstanbul Otogarı'nda Atıyor

İstanbul, 8 Temmuz 2024: Türk müzik tarihine damga vuran usta sanatçı Özkan Uğur'un anısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Büyük İstanbul Otogarı'nda kurulan Özkan Uğur Müzik Stüdyosu, açıldığı günden beri büyük ilgi görüyor.

Özkan Uğur Müzik Stüdyosu: Müziğin Kalbi Büyük İstanbul Otogarı'nda Atıyor
08 Temmuz 2024 - 16:39

ÖZKAN UĞUR’UN ADI BÜYÜK İSTANBUL OTOGARI’NDA YAŞATILIYOR

Dilimizden düşürmediğimiz şarkılara imza atan MFÖ grubunun sevilen ismi Özkan Uğur’un adının yaşatıldığı Özkan Uğur Müzik Stüdyosu açıldığı günden beri amatör ve profesyonel müzisyenlere kayıt yapabilme imkanı sunuyor. Usta sanatçının izinden gitmek isteyen müzik severler notalarıyla stüdyoya hayat katıyor.

Türk müziğine enerjisiyle ve tarzı ile yeni bir soluk getiren Özkan Uğur, geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Ölümü ile sevenlerini ve ailesini yasa boğan Uğur’un vefatının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ, usta sanatçının adını yaşatmak için Büyük İstanbul Otogarı içerisinde açılan müzik stüdyosuna Özkan Uğur’un adını vermişti.

Yaşadığı dönüşümle bir sosyal yaşam merkezi haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’nda açılan müzik stüdyosu, profesyonel kayıt imkanı bulamayan amatör genç müzisyenler tarafından büyük ilgi gördü. Açıldığı günden beri Özkan Uğur Müzik Stüdyosunu ücretsiz kullanan müzik severler tarafından yüzlerce şarkının kaydı yapıldı.

Haftanın beş günü açık olan Özkan Uğur Stüdyosu, saat 09.00- 17.00 saatleri arasında müzik severleri bekliyor.
 

Özkan Uğur Müzik Stüdyosu: Müziğin Kalbi Büyük İstanbul Otogarı'nda Atıyor

Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) grubunun unutulmaz ismi Özkan Uğur'un anısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Büyük İstanbul Otogarı'nda kurulan Özkan Uğur Müzik Stüdyosu, açıldığı günden beri müzikseverlere ücretsiz kayıt imkanı sunarak büyük ilgi görüyor.

Usta Sanatçının Adını Yaşatıyor:

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ve Türk müziğine unutulmaz eserler kazandıran Özkan Uğur'un anısını yaşatmak için bu stüdyoya adı verilmiş olması, müzikseverler tarafından takdirle karşılanıyor. Stüdyoda, amatör ve profesyonel müzisyenler eserlerini kaydederek hayallerine bir adım daha yaklaşabiliyor.

Genç Müzisyenlere Fırsat Sunuyor:

Özellikle profesyonel kayıt imkanı bulmakta zorlanan genç müzisyenler için önemli bir fırsat sunan stüdyoda, bugüne kadar yüzlerce şarkının kaydı yapıldı. Haftanın 5 günü, 09.00 - 17.00 saatleri arasında açık olan stüdyo, müzikseverleri ücretsiz olarak bekliyor.

Müziğin Kalbi Otogar'da:

Büyük İstanbul Otogarı'nın geçirdiği dönüşümle bir sosyal yaşam merkezi haline gelmesi kapsamında açılan stüdyo, sadece müzikseverler için değil, tüm vatandaşlar için de keyifli bir durak noktası haline gelmiş durumda.

Özkan Uğur Müzik Stüdyosu'na Nasıl Ulaşabilirsiniz?:

  • Adres: Büyük İstanbul Otogarı, Bayrampaşa, İstanbul
  • Çalışma Saatleri: Pazartesi - Cuma, 09.00 - 17.00
  • Ulaşım: Otobüs, metro, tramvay ve taksi ile kolayca ulaşabilirsiniz.

İletişim:

  • Telefon: 0544 550 44 34
  • Web Sitesi: https://buyukistanbulotogari.ist/

Özkan Uğur Müzik Stüdyosu'nda hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için randevu alın ve müziğin kalbini atmaya başlayın!


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lidya Krallığı'nın Başkentinde Para Kongresi
Lidya Krallığı’nın Başkentinde Para Kongresi
İzmir Spor Zirvesi: Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş Konuşmacı Olarak Katılıyor
İzmir Spor Zirvesi: Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş...