Özsüt'ün Yaz Menüsü'nde Özel Lezzet: Çilekli Karaorman

Özsüt Karaorman Çilek ile bu yaz kendinizi şımartın! Mevsime özel olarak hazırlanan Karaorman Çilek pasta, çilek ve beyaz çikolatanın enfes uyumuyla damaklarda iz bırakıyor. Hem tek başına hem de kahveyle birlikte keyifle tüketilebilen bu özel pasta, yaz boyunca Özsüt'lerde sizleri bekliyor.

Özsüt'ün Yaz Menüsü'nde Özel Lezzet: Çilekli Karaorman
24 Haziran 2024 - 12:00

Özsüt, Karaorman Çilek ile yaza davet ediyor!

Özsüt, yaza çok yakışacak bir kampanya ile tatlı severleri mutlu ediyor.  Menüsünde olmayan sürpriz lezzetlerle misafirlerine keyifli anlar yaşatan marka, çilek ve beyaz çikolatanın enfes uyumuyla hazırlanan Karaorman Çilek’i yaza özel satışa sunuyor. Özsüt’ün ayrıca kahve severlere de tatlı bir sürprizi var! Bir dilim Karaorman ve kahve, yaz boyunca yalnızca 190 TL’ye Özsüt’lerde olacak.
 
Özsüt, yaz menüsünde yer almayan imza lezzetlerinden Karaorman Çilek ile mevsime tat katıyor. Yaza yakışan bir kampanya ile tatlı severleri mutlu eden marka, üç ay boyunca gönülleri fethedecek.
 
Kimi zaman en özel kutlamalara kimi zaman da akşamüzeri dost sohbetlerine eşlik eden Özsüt’ün klasikleşmiş lezzeti Karaorman Çilek, yaz boyunca sadece 710 TL’lik (6 kişilik) fiyatıyla satışa sunuluyor. Çilekli şurup ile lezzetlendirilmiş kakaolu kek katları arasında çikolatalı mus, özel Özsüt kreması, çilek ve beyaz çikolata ile hazırlanan bu eşsiz pasta, hafif ve leziz tadıyla yazın vazgeçilmezi olacak.
 
Yazın favori ikilisi
Özsüt
, kahve tutkunlarını da unutmuyor… Dilim Karaorman Çilek, yanında filtre kahve ya da Americano’yu 235 TL yerine yalnızca 190 TL’ye satışa sunan marka, lezzeti ikiye katlıyor.
 
Bu yaz kendinizi biraz olsun şımartmak isterseniz, Özsüt’ün Karaorman Çilek davetini kaçırmayın!

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Ziyaret Etti
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür...
Başkan Tugay'dan Kemalpaşa'da Önemli Açıklamalar
Başkan Tugay'dan Kemalpaşa'da Önemli Açıklamalar