Q Lounge ve The Breeze ile Göcek'te Müzik Ziyafeti

D Resort Göcek’in, her biri farklı konseptlerde tasarlanmış, geleneksel ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan iki restoranı Q Lounge ve The Breeze, 23 Ağustos’ta Dj Can Hatipoğlu’nu, 30 Ağustos Cuma günü ise Cana Çankaya’nın performansıyla müziğe doyuracak...

Q Lounge ve The Breeze ile Göcek'te Müzik Ziyafeti
13 Ağustos 2019 - 12:20

Butik tatil anlayışı çerçevesinde konuklarına keyifli zaman geçirmeleri için dört mevsim hizmet sunan D-Resort Göcek’in Q Lounge ve The Breeze restoranları konuklarına müzik ziyafeti vermeye devam ediyor.

Göcek’te gerek tatil severlerin, gerekse bölgedeki koyları keşfe çıkan yat tutkunlarının vazgeçemediği adreslerin başında gelen Q Lounge, muhteşem koy ve D-Marin’in muazzam panoramasında müzik ve eğlencesiyle de adından söz ettiriyor.

Q Lounge, yaz boyunca ünlü Dj’ler Doğuş Çabakçor, Can Hatipoğlu, Hakan Kabil ve caz piyanistlerinden Cana Cankaya’nın birbirinden güzel seçkisiyle konuklarını keyif ve eğlencenin doruklarına taşıyor.

Göcek’teki tek özel plajda bulunan, Göcek koyunun turkuvaz manzarasına sahip bembeyaz bir cenneti andıran The Breeze’de Can Hatipoğlu’nun DJ performansı ile eğlencenin dozunu artırıyor.

D Resort Göcek program

23 Ağustos 2019 Can Hatipoğlu /The Breeze

30 Ağustos 2019 Cana Çankaya/ Q Lounge

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Bergama İlçe Teşkilatı'nda Delege Seçimi Yapıldı
AK Parti Bergama İlçe Teşkilatı'nda Delege Seçimi Yapıldı
Bakırçay'ın Ticaret Odaları Ortak Hedefler ve Güç Birliği İçin Bir Araya Geldi
Bakırçay'ın Ticaret Odaları Ortak Hedefler ve Güç Birliği...