SOCAR Türkiye Gönüllüleri, PatiPark'taki Sevimli Dostları Unutmadı

SOCAR Türkiye Gönüllüleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Aliağa’da yer alan PatiPark Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret ederek gönüllülerin desteğiyle toplanan mamaları patili dostlara ulaştırdı.

SOCAR Türkiye Gönüllüleri, PatiPark'taki Sevimli Dostları Unutmadı
04 Ekim 2024 - 21:40

SOCAR Türkiye Gönüllüleri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde PatiPark’ı Ziyaret Etti

SOCAR Türkiye Gönüllüleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Petkim’in desteğiyle hayata geçirilen Aliağa PatiPark Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret ederek PatiPark’taki sevimli dostların mama ihtiyaçlarını karşıladı.

SOCAR Türkiye Gönüllüleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Aliağa’da yer alan PatiPark Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret ederek gönüllülerin desteğiyle toplanan mamaları patili dostlara ulaştırdı. Ziyaret sırasında SOCAR Türkiye Gönüllüleri, kedi ve köpeklerle yakından ilgilenerek anlamlı bir gün geçirdi.

Toplumsal Değer Yaratan Bir Proje

Petkim’in finansal desteği ile Aliağa Belediyesi tarafından inşa edilen PatiPark Geçici Hayvan Bakımevi’nde, açık ve kapalı hayvan barınakları, hayvan tıbbi müdahale binası, acil servis ve veteriner hekim hizmet binası ile hayvanların bakım ve tedavileri modern imkanlarla gerçekleştiriliyor.

SOCAR Türkiye, topluma değer katmayı amaçlayan gönüllülük projeleriyle eğitime, çevreye, sağlığa ve sosyal konulara katkı sağlamaya devam ediyor. Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlik, şirketin hayvan haklarına olan duyarlılığını gözler önüne sererken çalışanlar arasında dayanışma ve toplumsal sorumluluk bilincini güçlendirdi.

Patili dostlarımıza sıcak bir yuva olmak isteyen tüm hayvanseverler, PatiPark’tan hayvan sahiplenebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lidya Krallığı'nın Başkentinde Para Kongresi
Lidya Krallığı’nın Başkentinde Para Kongresi
İzmir Spor Zirvesi: Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş Konuşmacı Olarak Katılıyor
İzmir Spor Zirvesi: Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş...