Süper Lig'de Derbi Heyecanı: Galatasaray-Beşiktaş

rendyol Süper Lig'de gözler 28 Ekim Pazartesi akşamı RAMS Park’ta oynanacak derbiye çevrildi. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede Galatasaray evinde Beşiktaş’ı konuk edecek.

Süper Lig'de Derbi Heyecanı: Galatasaray-Beşiktaş
25 Ekim 2024 - 16:48

Galatasaray – Beşiktaş Derbisi ve Daha Fazlası beIN SPORTS’ta

Trendyol Süper Lig’de yaşanan zirve yarışında sahne Galatasaray-Beşiktaş derbisinde! 28 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de Rams Park’ta oynanacak dev derbinin nabzı, tüm detaylarıyla gün boyu beIN SPORTS 1 ve TOD ekranlarında tutulacak. beIN SPORTS, futbolseverlere derbi heyecanını yalnızca Süper Lig'de değil Avrupa’nın devleriyle de yaşatacak. Arsenal – Liverpool ve Marsilya – Paris Saint-Germain gibi dünya futbolunun önde gelen rekabetleri de 27 Ekim Pazar günü beIN SPORTS ekranlarında olacak.

Trendyol Süper Lig'de gözler 28 Ekim Pazartesi akşamı RAMS Park’ta oynanacak derbiye çevrildi. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede Galatasaray evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren bu kritik derbi, Türkiye’nin spor kanalı beIN SPORTS 1 ve TOD ekranlarında hem stüdyo hem de stadyumdan yapılacak canlı yayınlarla sporseverlere aktarılacak. Pazartesi günü oynanacak Galatasaray – Beşiktaş derbisi için geri sayım sürerken Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, pazar günü futbolseverleri iki farklı derbinin heyecanıyla da buluşturacak. Günün ilk derbisinde Premier Lig’de Arsenal, evinde Liverpool’u saat 19.30’da konuk edecek. Bu karşılaşmanın hemen ardından saat 22.45’te Ligue 1’de Marsilya, PSG’yi ağırlayacak. Derbilerin tüm heyecanı
beIN SPORTS 3 ve TOD ekranlarında olacak.

Tüm dikkatler pazartesi günü oynanacak Galatasaray – Beşiktaş derbisine çevrilmişken, beIN SPORTS, pazar günü futbolseverlere Avrupa’nın önemli derbilerinden ikisinin heyecanını yaşatacak. Büyük çekişmeye sahne olacak iki derbinin ekranlara geleceği pazar günü, ilk olarak Arsenal evinde Liverpool’u ağırlayacak. Emirates Stadyumu’nda oynanacak Arsenal-Liverpool mücadelesinin heyecanı, pazar günü saat 19.30’da beIN SPORTS 3 ve TOD ekranlarında yaşanacak.  Günün ikinci derbisinde ise saat 22.45’te Le Classique ekranlara gelecek. Ligue 1’de zirvede yer alan Paris Saint-Germain, 3 puan önünde olduğu ezeli rakibi Marsilya’ya konuk olacak. Velodrome’da oynanacak Marsilya-PSG mücadelesi, pazar günü saat 22.45’te beIN SPORTS 3 ve TOD’da olacak.


İki derbinin ardından gözler Galatasaray-Beşiktaş mücadelesine çevrilecek

Pazar günkü iki derbinin ardından pazartesi günü sahne Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasının olacak. Galatasaray-Beşiktaş, derbisinin maç önü, devre arası ve maç sonu tüm detayları, saat 18.00’de İsmail Şenol’un moderatörlüğünde; Uğur Meleke, Ali Gültiken, Tolga Zengin ve Emre Aşık’ın yorumları ile başlayacak “beIN SÜPER LİG”de olacak. Seyhan Şaşko ve Mustafa Doğan da RAMS Park’ta saha kenarı canlı yayınlarıyla hem atmosferin hem de takımların son durumunu beIN SPORTS izleyicilerine aktaracak. Derbiye özel programların yanı sıra röportajlar, takımların son durumları, ayrıntılı istatistik bilgileri gün boyu beIN SPORTS, TOD ve beIN CONNECT ekranlarında olacak. Derbi maratonu, bir beIN SPORTS klasiği haline gelen “TRIO” ile sona erecek. 00.30’da başlayacak “TRIO” programında Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran derbinin tartışmalı pozisyonlarını masaya yatıracak.


Özel Programlar Gün Boyu beIN SPORTS 1’de

Derbinin heyecanı pazartesi günü beIN SPORTS 1’de erken saatlerde başlayacak. Saat 11.00'de “Arşiv Süper Lig” ile derbinin ateşi yanacak. Ardından, 12.00’de “Son İki Maçın Özetleri” futbolseverlerle buluşacak. 13.00’te “Bir Derbi Günü” programı, derbi günü heyecanını izleyicilere aktarırken, “Derbiler & Anılar” programı ise 14.00’te beIN SPORTS 1’de izleyicilerle buluşacak. Hasan Kabze ve Veli Kavlak, unutulmaz derbi anlarını, attıkları golleri ve bu tarihi maçlardaki atmosferleri seyirci ile paylaşacaklar. Saat 15.00 – 16.00 saatleri arasında ise “Unutulmaz Derbiler” ekranlara gelecek. Ardından, Türk futbolunun önemli isimlerinin konuk olduğu “İki Yıldız” programı 16.00’da beIN SPORTS 1’de yayınlanacak. Bu bölümde Mustafa Kocabey ve Recep Çetin, derbi rekabetinin perde arkasını ve saha içindeki anılarını paylaşacaklar. Derbi haftasına özel olarak “Bir Yıldız & 10 Gol”, “Rekabette Galatasaray’ın En Güzel 10 Golü”, “Rekabette Beşiktaş’ın En Güzel 10 Golü”, “beIN Arşiv” ve “Derbi Quiz” gibi beIN SPORTS’un klasikleşen yapımları da ekranlarda olacak.  


Heyecan beIN SPORTS HABER’de de Yaşanacak

 Dev derbinin heyecanı beIN SPORTS HABER ekranlarında da yer alacak. Saat 11.00’de “beIN SABAH” programında Elif Gökalp ve Alper Öcal derbiye dair gelişmeleri aktaracak. Saat 13.00’te başlayacak “Gün Ortası”, Gürler Akgün’ün sunuculuğunda Tunç Kayacı’nın yorumlarıyla derbinin derinlemesine analizini saat 16.00’ya kadar ekranlara getirecek. Saat 16.30’da “Arşiv Süper Lig”, seyirci ile buluşacak. Derbinin hemen ardından ise saat 21.45’te başlayacak “SKOR” programında Cihan Erduran’ın moderatörlüğünde; Engin İpekoğlu ve Serkan Akcan derbiyi ve günün karşılaşmalarını yorumlayacak. Zeynep Özdemir ’in sunumu, Raşit Altun’un yorumlarıyla 23.30’daki “Spor Gecesi” programıyla derbi günü beIN SPORTS HABER’de son bulacak.  Ayrıca sadece beIN SPORTS YouTube kanalında yayınlanan Uğur Meleke’nin “10 Numara” programı derbi özel bölümü ile seyirciyle buluşacak.


Derbiye Özel Spider Cam

 Bu sezon Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin ardından Galatasaray-Beşiktaş derbisinde de son teknoloji Spider Cam ile Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS’ta yayıncılık şöleni yaşanacak. Stat zemini üzerine asılan tellere bağlı, kayma sistemi ile hareket eden ''örümcek kamera'', 360 derece hareket kabiliyetiyle dev derbinin tüm anlarını olduğu gibi ekrana getirecek.


Derbi 5 Kıtada 100’den Fazla Ülkede Canlı Yayınlanacak

 beIN SPORTS’un küresel gücüyle Galatasaray-Beşiktaş derbisi dünya çapında beş kıtada canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk'ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak ve mücadele dünya çapında 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak. 


Derbide Yüz Kişilik Ekip Görev Alacak

 Galatasaray-Beşiktaş derbisinin heyecanı, gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulurken, dev mücadelede ise 25 stadyum kamerası ile sporseverler, müsabakanın her anını doyasıya izleyecek. 25 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak. Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekip ile dev derbinin her dakikası kesintisiz bir şekilde deneyimli beIN SPORTS kadrosuyla ekranlara gelecek. 

Derbi mücadelesi ve çok daha fazlası hafta sonu Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS'ta olacak. beIN SPORTS kanallarının ayrıntılı yayın programına  https://beinsports.com.tr/yayin-akisi adresinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şahika Ercümen Ayvalık'ta! Kırmızı Mercanları Turizm Dünyasına Tanıtacak
Şahika Ercümen Ayvalık’ta! Kırmızı Mercanları Turizm...
"Türkiye eroin bağımlısı olmadı ama şu anda metamfetamin bağımlısı oluyor"
“Türkiye eroin bağımlısı olmadı ama şu anda metamfetamin...