Sutopu Arenasında İzmir Rüzgarı: U12 Kadınlar Festivali'nde Şampiyon Büyükşehir Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sutopu Takımı, U12 Kadınlar Festivali'nde Türkiye Şampiyonu oldu. Konya'daki mücadelede zirveye ulaşan ekip, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Sutopu Arenasında İzmir Rüzgarı: U12 Kadınlar Festivali'nde Şampiyon Büyükşehir Belediyesi
03 Eylül 2024 - 12:52

İzmir’in Kızları Zirvede: Türkiye Şampiyonu Oldular

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sutopu Takımı, U12 Kadınlar Festivali'nde büyük bir başarı elde ederek şampiyonluğa ulaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Şampiyonluk Yürüyüşü

Son üç sezonda sutopu dalında önemli başarılara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, U12 Kadınlar Festivali’nde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Konya’da düzenlenen Sutopu U12 Kadınlar ve Erkekler Festivali müsabakalarında İzmir Büyükşehir Belediyesi kız takımı şampiyonaya hızlı bir başlangıç yaptı.

İlk Günün Performansı: Ezici Galibiyetler

Şampiyonanın ilk gününde Gaziantep GSK (A)’yı 13-2, Kayseri GSK (B)’yi ise 26-0’lık skorlarla geçerek, İzmir ekibi gücünü gösterdi. İkinci gün ise OTDÜ'yü 10-3’lük skorla mağlup ettiler. İzmir ekibi, Kayseri GSK (A)'ya 11-9 yenilmesine rağmen finale yükselmeyi başardı.

Unutulmaz Final: Zafere Giden Yol

Final maçında Büyükşehir Belediyeli kızlar, Kayseri GSK (A)'yı 11-10 yenerek şampiyonluğa uzandı ve kupayı İzmir’e getirdi.

Erkekler Kategorisinde Mücadele ve Sıralama

Erkeklerde ise İzmir Büyükşehir Belediyesi, grubunda Uludağ Olimpik (B)’yi 9-1, Kayseri GSK (A)’yı 4-2 yenerken, ENKA'ya 11-1, İTÜ'ye 9-0 ve Selçuklu Belediyesi (A)'ya 10-1 mağlup oldu. Sıralama karşılaşmasında Selçuklu Belediyesi (B) takımını 13-4 yenerek şampiyonayı 7’nci sırada tamamladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli Üreticilere Tanıtıldı
Bitkisel Üretim ve Hayvancılık Destekleme Modeli Menderesli...
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...