Tamer Osmanağaoğlu'nun Dikili ve Kınık Ziyaretleri

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Dikili ve Kınık ilçelerinde temaslarda bulundu. Osmanağaoğlu, Dikili’de kahvaltı etkinliğine katıldı ve Kınık’ta yerel yöneticilerle görüştü.

Tamer Osmanağaoğlu'nun Dikili ve Kınık Ziyaretleri
06 Eylül 2024 - 22:13

MHP’Lİ VEKİL TAMER OSMANAĞAOĞLU DİKİLİ VE KINIK'TA ZİYARETLERDE BULUNDU

BAKIRÇAY - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, 5 Eylül Perşembe günü Dikili ve Kınık ilçelerinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Dikili’deki Ziyaretler

Osmanağaoğlu’nun ilk durağı Dikili oldu. Burada, MHP Dikili İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. Kahvaltı, Dikili Park Kafe’de, İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Kenan Yeşiloğlu’nun da katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, Dikili İlçe Başkanı Mehmet Arslan, mahalle muhtarları, oda başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Osmanağaoğlu, katılımcıların sorunlarını dinleyip, sorularını yanıtladı. Bölgenin ihtiyaçlarına dair detaylı değerlendirmelerde bulunarak, çözüm önerilerini paylaştı.

Kahvaltı etkinliğinin ardından Dikili’nin yeni Kaymakamı Cevat Gün ve İlçe Emniyet Müdürü Nafiz Serkan Demirer ile bir araya gelen Osmanağaoğlu, ilçenin güvenlik durumu ve kamu hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kınık’taki Temaslar

Saat 14.00’de Kınık ilçesine geçen Osmanağaoğlu, burada MHP İlçe Başkanı Adem Paydaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Osmanağaoğlu, daha sonra ilçeye yeni atanan Kaymakam Onur Alimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Öztürk, Jandarma Komutanı Mustafa Şimşek, Ziraat Odası Başkanı Halil Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı Uğur Ağar ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Oktay Aslanyörür ile görüşmeler yaptı. Bu ziyaretlerde, Kınık’ın yerel ihtiyaçları ve geliştirilmesi gereken alanlar hakkında istişarelerde bulundu.

Rıdvan Karapehlivan / Bakırçay Bölge Gazetesi


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Dikili Belediye Meclis Üyesi Ata Uysal Trafik Kazasında Hayatını...
Prof. Dr. Azbar: Su Krizinin Sanayi Üzerinde Ağır Etkileri Olacak
Prof. Dr. Azbar: Su Krizinin Sanayi Üzerinde Ağır Etkileri Olacak