The Populist Yalıkavak: Bodrum'da Eğlence ve Lezzetin Yeni Adresi

Bodrum'un kalbi Yalıkavak'ta yer alan The Populist, özgün konsepti, lezzetli menüsü ve canlı müzik performanslarıyla yaz boyunca eğlencenin yeni adresi olmaya hazırlanıyor.

The Populist Yalıkavak: Bodrum'da Eğlence ve Lezzetin Yeni Adresi
02 Temmuz 2024 - 13:57

Bodrum Yalıkavak The Populist yaz boyunca lezzet ve müziğin buluşma noktası olacak

The Populist’in üçüncü şubesi Bodrum Yalıkavak The Populist, özgün craft tatları ve güçlü menüsüyle yaz boyunca kesintisiz eğlencenin adresi olacak. Sıra dışı eğlence anlayışıyla unutulmaz anılar biriktireceğiniz Bodrum Yalıkavak The Populist’te Levent Şen, DJ performansıyla misafirlere müzik dolu günler yaşatacak.

İyi yemek ve iyi müzik mottosu ile Bodrum’un kalbi Yalıkavak’a merhaba diyen The Populist, yüzde yüz eğlenceyi Ege Bölgesi’ne taşıyor. The Populist’in üçüncü şubesi olan Bodrum Yalıkavak The Populist, yenilenen menüsüne eşlik eden ödüllü craft lezzetlerinin yanı sıra mevsimsel tatlarla da ön plana çıkan özel craft çeşitleri ile misafirlerini gastronomi yolculuğuna çıkaracak. Ege’nin renkli atmosferi eşliğinde gerçek lezzet tutkunlarının buluşacağı Bodrum Yalıkavak The Populist’te, Pazar-Pazartesi hariç tüm sezon boyunca DJ Levent Şen sahne alacak.

Özgün konseptiyle İstanbul’dan sonra Bodrum’un iyi müzik, iyi yemek ve yüzde yüz eğlencenin adresi olmaya hazırlanan Bodrum Yalıkavak The Populist, kelime anlamı “ustalıkla işlenmiş” olan “craft” tatları ve alışılmış lezzetlerden sıkılanlar için özenle hazırlanan güçlü menüsüyle eğlence tutkunlarına yeni bir alternatif sunuyor.

Bodrum Yalıkavak The Populist’te sezon boyunca gerçekleştirilecek program takvimi ayrıca paylaşılacaktır.

ADRES:
Yalıkavak Beldesi Çökertme Mevkii, Yalıkavak Marina A-100-A101 Bodrum/Muğla

Bodrum Yalıkavak The Populist Hakkında: Yapı Kredi bomontiada, Galataport İstanbul’dan sonra Bodrum Yalıkavak’ta kapılarını açan The Populist, biradan yemeğe, müzikten özel etkinliklere şehrin tüm craft tatlarını barındırıyor. Yenilenen menüsünde yer alan taş fırından lezzetler, iki dilim arasında, tütsülenmiş tatlar, paylaşımlıklar ve tatlılar ile iyi yemekten vazgeçmeyenleri Bodrum Yalıkavak’ta da bekleyen The Populist, özenle seçilmiş taze bira çeşitleri, alışılmışın dışında tasarlanmış özel dekorasyonuyla eğlence anlayışına farklı bir boyut getiriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Ziyaret Etti
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Özgür...
Başkan Tugay'dan Kemalpaşa'da Önemli Açıklamalar
Başkan Tugay'dan Kemalpaşa'da Önemli Açıklamalar