Türkiye Finans'tan esnaf ve KOBİ'lere özel masraf paketleri

Türkiye Finans Katılım Bankası, ülke ekonomisinin bel kemiği olan esnaf ve KOBİ’lerin yanında olmaya ve onlar için yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. 

Türkiye Finans'tan esnaf ve KOBİ'lere özel masraf paketleri
29 Mart 2021 - 14:16

Türkiye Finans Katılım Bankası, ülke ekonomisinin bel kemiği olan esnaf ve KOBİ’lerin yanında olmaya ve onlar için yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. 

Banka, esnaf ve KOBİ’lerin gündelik ihtiyaçlarına özel hazırladığı altı farklı paketten oluşan “KOBİ Masraf Paketleri” ile işletmelerin bankacılık işlemlerinden avantajlı koşullar ve sabit fiyat garantisi ile yararlanmalarını sağlayarak onlara can suyu olmayı amaçlıyor.

Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, esnaf ve KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçlerine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği e-Dönüşüm paketlerinin ardından, desteklerine yenilerini ekliyor. Banka, esnaf ve KOBİ’lerin gündelik ihtiyaçlarına özel hazırladığı altı farklı masraf paketi ile işletmelerin yanında olmaya devam ediyor. 

Türkiye Finans, pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnaf ve KOBİ’lere can suyu olacak destek paketleri sunmaya devam ediyor. Swift Paketi, Esnaf Paketi, Eko Paket, Süper EKO Paket, Dış Ticaret Paketi ve Süper Dış Ticaret Paketi olmak üzere altı farklı seçenekten oluşan KOBİ Masraf Paketleri ile esnaf ve KOBİ’ler, bankacılık işlemlerini avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilirken, her işlem için ayrı bir ücret ödenmesine gerek kalmadan tasarruf edebiliyorlar. Bu sayede esnaf ve KOBİ’ler, işletmelerinin masrafları ve ihtiyaçları için en uygun paketi seçerek sabit fiyat garantisi ve indirimli ücretler ile nakit yönetimini çok daha etkin bir şekilde planlayabiliyorlar. 

Farklı ihtiyaçlara özel olarak kurgulanan ve çeşitlendirilen masraf paketleri ile işletme sahipleri, ayrı ayrı alındığında daha yüksek maliyetlere çıkacak olan hizmetleri, tek bir paket içerisinde uygun fiyatlarla satın alabiliyorlar. Altı çeşit masraf paketiyle; çek tahsilat ücreti, çek karnesi, senet tahsile alma ücreti, swift işlemleri, fiziki pos ücreti, kiralık kasa, peşin ve mal mukabili ithalat, vesaik mukabili ithalat transferi gibi işlemlerde bir aydan üç aya kadar değişen sürelerde çeşitli fiyat avantajları sağlanıyor.

Türkiye Finans müşterisi olan bütün esnaf ve KOBİ müşterileri, diledikleri paketi internet ve Türkiye Finans şubelerinden hızlıca satın alabilirken, satın aldıkları masraf paketine ait kalan haklarını ve kalan paket süresini internet şubesi üzerinden rahatlıkla takip edebiliyorlar. 

Pandemi döneminde zor günler geçiren esnaf ve KOBİ'ler için özel destek paketleri oluşturarak onların yanında olmayı sürdürdüklerini ifade eden Türkiye Finans Katılım Bankası Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, “Türkiye Finans olarak sürdürülebilir büyüme ve ekonomi için üretimi ve ticareti daima destekliyoruz. Ülke ekonomisinin lokomotifi olarak değerlendirdiğimiz esnaf ve KOBİ’lerimiz ile her zaman yakın çalışıyor ve onlara desteğimizi her koşulda sürdürüyoruz. Bu amaçla tamamen esnaf ve KOBİ’lerin gündelik ihtiyaçlarını önceliğimize alarak “KOBİ Masraf Paketleri” çatısı altında 6 yeni masraf paketi hayata geçirdik. Ayrı ayrı alındığında daha yüksek maliyetlere çıkacak olan hizmetleri avantajlı paketler içerisine toplayarak, esnafımıza ve KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını onlara özel çözümlerle karşılamayı amaçladık. Özellikle fiziki POS masrafsızlığı hizmetlerini de kapsayarak, POS’ların yazılım, donanım ve bakım ücretlerinde dahi büyük avantajlar sunuyoruz. Masraf paketlerimiz sayesinde birçok bankacılık işleminde esnaf ve KOBİ’lerimizin tasarruf etmesini sağlıyor, onların üzerinden yük almaya gayret ediyoruz. İlerleyen dönemlerde de ülke ekonomisinin bel kemiği olan esnafımıza ve KOBİ’lerimize sunduğumuz desteklere kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Av. Olgu Altuğ'dan Bergama Esnaf Çarşısı İçin Yargı Kararı Değerlendirmesi
Av. Olgu Altuğ'dan Bergama Esnaf Çarşısı İçin Yargı Kararı...
Bergama Ziraat Odası Başkanı: "2024 Tarım İçin Kara Bir Yıl Oldu"
Bergama Ziraat Odası Başkanı: "2024 Tarım İçin Kara Bir Yıl...