Türkiye-Hollanda Çeyrek Finali Öncesi Berlin Uçak Bileti Satışları Patladı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye, Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Yarın Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan kritik maç öncesinde,seyahat pazaryeri ENUYGUN'da Berlin uçak bileti satışlarında ve aramalarında büyük bir artış yaşandı. ENUYGUN Ticaret Direktörü Orkun Özkan, milli takımın başarısına olan inancın ve coşkunun, uçak bileti taleplerini önemli ölçüde artırdığını belirtti.

Türkiye-Hollanda Çeyrek Finali Öncesi Berlin Uçak Bileti Satışları Patladı!
05 Temmuz 2024 - 19:33

Türkiye - Hollanda maçı Berlin uçak bileti satışlarını yüzde 550 artırdı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye, Hollanda ile karşılaşacak. Yarın Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan bu önemli maç öncesinde, milli takımı yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar Berlin uçak bileti aramalarına yöneldi. Seyahat pazaryeri ENUYGUN'da, 3 Temmuz tarihinde Berlin uçak bileti satışlarının bir önceki güne göre yüzde 550 artış gösterdiği, 4 Temmuz tarihinde ise aramalarda yüzde 200 artış kaydedildiği bildirildi.

Artışı değerlendiren ENUYGUN Ticaret Direktörü Orkun Özkan, "Milli takım, 2008 yılından beri ilk kez çeyrek finale kaldığı için bu karşılaşma bizim için çok önemli. 6-7 Temmuz tarihlerinde yapılacak ek uçuşları göz önünde bulundurduğumda coşkuyu birlikte yaşamak isteyen taraftarların bugün de uçak bileti arama ve satışlarını artırmasını bekliyorum. Gerçekleşecek karşılaşmada milli takıma başarılar diliyorum," dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
6 Ayda Sahibi Çıkmayan Araçlar Ekonomiye Kazandırılıyor!
6 Ayda Sahibi Çıkmayan Araçlar Ekonomiye Kazandırılıyor!
Cemil Tugay'ın Bakırçay Mesaisi
Cemil Tugay’ın Bakırçay Mesaisi