Türkiye'nin İlk Franchising Fuarı "Bayim Olur Musun?" 22. Kez Kapılarını Açıyor

“Bayim Olur Musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 17-20 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. Yüzlerce marka, yatırımcılar ve girişimcilerle buluşarak yeni iş fırsatları yaratacak.

Türkiye'nin İlk Franchising Fuarı "Bayim Olur Musun?" 22. Kez Kapılarını Açıyor
03 Ekim 2024 - 14:13

Bayim Olur Musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 2024

Büyüme Fırsatlarıyla Dolu Bir Etkinlik

Büyümelerine ivme kazandırmak isteyen markalar, bu yıl da “Bayim Olur Musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda girişimci ve yatırımcılarla bir araya gelecek. 17-20 Ekim tarihlerinde MedyaFors Fuarcılık tarafından düzenlenen organizasyonda, yüzlerce marka kendisini daha geniş tüketici kitlesiyle buluşturup yeni başarı hikayeleri yazmasına katkıda bulunacak iş ortağına kavuşurken çok sayıda yatırımcı, girişimcilik dünyasına adım atacak.

22. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı

Türkiye’nin ilk ve tek franchising ve markalı bayilik fuarı “Bayim Olur Musun? Franchising & Markalı Bayilik Fuarı”, bu yıl 22’nci kez markalarla yatırım fırsatı arayan girişimcileri buluşturacak. 17-20 Ekim 2024 tarihleri arasında MedyaFors Fuarcılık tarafından İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarda çok sayıda sektörden yüzlerce marka, yeni ve uzun soluklu iş anlaşmalarına imza atarak büyümesine ivme kazandıracak. Yatırımcılar da franchise iş modeliyle kendi işlerinin sahibi olacak, kalıcı ve sürdürülebilir kazanç fırsatları yakalayacak.

Kazancına Kazanç Eklemek İsteyenleri Davet Ediyoruz

Türkiye’nin en genç, en dinamik ve en hızlı büyüyen gayrimenkul franchise markası REDSTONE, son 3 yılda olduğu gibi bu yıl da bayilik ve franchise sektörüne büyük katkılar sağlayan Bayim Olur Musun? 22. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın ana sponsoru. REDSTONE Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş, “Gayrimenkul sektöründe hızlı, sağlam ve emin adımlarla yürüyen, 11 ülkede 155 franchise ofisine ulaşan %100 Türk markası REDSTONE olarak, kendi işinin patronu olmak ve kazancına kazanç eklemek isteyenleri, 17-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Bayim Olur Musun? 22. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ndaki REDSTONE standına davet ediyoruz” diyor.

Yeni İş Fırsatları ve Sinerji

Maydonoz Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şeyhin, 22. Bayim Olur Musun? Fuarı’na bir kez daha katılmaktan büyük bir heyecan duyduğunu belirtiyor. Geçen yıl markanın yatırımcılardan gördüğü yoğun ilginin Maydonoz Döner'in sektördeki gücüne güç kattığını ifade eden Şeyhin, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Bu fuar, sadece markaların tanıtımını yapmakla kalmıyor; aynı zamanda yeni iş fırsatları sunarak sektördeki sinerjiyi artırıyor ve girişimciler için ilham verici bir platform sağlıyor. Maydonoz Döner olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da doğru yatırımcılarla buluşmayı hedefliyoruz. 6 ülkede 340’ı aşkın şubemizle yer alan markamızın güçlü büyüme stratejilerini ve fırsatlarını bu prestijli fuar aracılığıyla yatırımcılarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Türkiye’nin girişimcilik ve franchise dünyasına katkı sağlayan bu fuarın bir parçası olmak bizim için değerli.”

Büyük Bir Franchise Ağı Oluşturmak

Duvar kağıdı ve ev tekstilinin güçlü Türk markası AdaWall da 2023 Eylül ayında Bayim Olur Musun? Fuarı ile başlayan franchise ağını 2024 Eylül ayı itibarıyla 17 ilde 19 mağazaya ulaştırdı. İkinci kez katılacakları fuar için altyapı hazırlıklarını tamamladıklarını belirten AdaWall Genel Müdürü Hakan Güzel, “2025’te mağaza sayımızı 40’a çıkarmayı hedefliyoruz. Büyük bir franchise mağaza networkü oluşturmak ve dijitalleşme faaliyetlerimizi hızlandırmak 2025 için en büyük hedeflerimiz arasında” diyor.

Hızlı Büyüme Hedefleri

Dünyanın lider İngilizce dil okulu Wall Street English, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerle bir araya gelmek amacıyla Türkiye’nin en büyük franchising fuarına katılmaya karar verdi. Wall Street English Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ümit Aşık, “35 ülkede 400’den fazla şubemizle Wall Street English’in Türkiye’de hızlı büyüme hedeflerini ve detaylarını Bayim Olur Musun? katılımcılarıyla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” diyor.

Markaları Doğrudan Yatırımcılarla Buluşturmak

Keban Food ve markaları Burger Yiyelim, Et Yiyelim ve Tavuk Yiyelim olarak geçtiğimiz yıl Bayim Olur Musun? Fuarı’na katılmıştı. Katılım sonrası yatırımcılardan büyük ilgi gördüklerini dile getiren Keban Food İş Geliştirme ve Franchise Direktörü Tolga Bayraktar, “22. Bayim Olur Musun? Fuarında da markalarımızı doğru yatırımcılarla buluşturacağız, yurt içi yurt dışı büyüme hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” diyor.

Büyük Bir Etki Yaratmayı Hedefliyoruz

Geçtiğimiz yıl Bayim Olur Musun? Fuarına katılan ve elde ettiği sonuçları büyük bir başarı olarak nitelendiren Waffle Works bu yıl da fuarın katılımcıları arasında. Waffle Works ve Cabra Loca markalarının sahibi Gokhan Akça, bu yıl da aynı tutkuyla hazırlıklarını sürdürdüklerini ve daha büyük bir etki yaratmayı hedeflediklerini söylüyor. Akça, “Fuar boyunca sunacağımız kumpir ve waffle çeşitleri ile damaklarda iz bırakırken markamızın eşsiz konseptiyle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl fuarda elde ettiğimiz büyük başarı, markamızın ne kadar sağlam adımlarla ilerlediğini gösterdi. Bu yıl da aynı heyecan ve motivasyonla ziyaretçilerimizi ağırlamayı hedefliyoruz” diyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ege Belediyeler Birliği ve İzmir Büyükşehir'den Ortak Proje: Ege Planlama Ajansı
Ege Belediyeler Birliği ve İzmir Büyükşehir'den Ortak Proje: Ege...
Yasadışı Balıkçılık ve Deniz Kirliliği: Uzmanlardan Uyarılar
Yasadışı Balıkçılık ve Deniz Kirliliği: Uzmanlardan Uyarılar