Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, CHP'den Foça'ya talip!

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, CHP'den Foça Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacağını duyurdu.

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, CHP'den Foça'ya talip!
09 Kasım 2023 - 22:15
Mahallenin Muhtarları'nda hayat verdiği Behiye karakteriyle tanınan ve sonrasında pek çok yapımda rol alan Filiz Taçbaş, CHP'den Foça Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacağını duyurdu.

Bir döneme damga vuran 'Mahallenin Muhtarları' dizisindeki 'Behiye' karakteriyle tanınan ve sonrasında pek çok yapımda rol alan Filiz Taçbaş, aday adaylığı kararını üyesi olduğu Foça Türk Kadınlar Birliği'nin toplantısında açıkladı. Taçbaş, toplantı sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında: "Foça Türk Kadınlar Birliği Üyesi olmaktan onur duyuyorum. Bu haftaki toplantıda ilk kez Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı Türk Kadınlar Birliği toplantısında açıkladım." ifadelerini kullandı.  

Uzun bir süredir yaşamını Foça'da sürdüren Filiz Taçbaş, 2023 Genel Seçimlerinde de CHP'den İzmir milletvekiliği için aday adayı olmuştu.

FİLİZ TAÇBAŞ KİMDİR?
Filiz Taçbaş, 1964 senesinde İstanbul'da doğdu. İlk kez 10 yaşındayken kameralar karşısına geçti. Daha sonra 18 yaşında tiyatro oyunculuğuna başladı. Anadolu turnelerine katılan Taçbaş aynı zamanda 'Gırgıriye' müzikalinde Müjdat Gezen'le başrolü paylaştı. Ardından 1992 senesinde Mahalle Muhtarları kadrosuna katıldı. Bu dizinin ardından birçok projede yer aldı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri: "Türkiye Hedeflerin Gerisinde"
İzmir Milletvekili Ösen'den Turizm İstatistiklerine Eleştiri:...
Menemen'de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası Çömlek Festivali Başladı
Menemen’de Çömlek Sanatının Global Yüzü: 3. Uluslararası...