AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut'ın "Şehre Dönüş" kampanyası...

15 Eylül 2021 - 14:04

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut ‘Şehre Dönüş’ kampanyasıyla tarzınızda fark yaratın 



Abdullah Kiğılı ‘Şehre Dönüş’ kampanyasıyla gardıroplar mevsimsel rahatlık sağlayan kumaşlar, modern kesimler ve zamansız tasarımlar ile yenileniyor. Yeni gelen mevsimin heyecanını ve sıcaklığını sonbahar kış koleksiyonu ile sunan Abdullah Kiğılı,  yeni sezonda net yüzde 40 indirime ek bin 500 TL’ye 200 TL, iki bin 500 TL’ye 500 TL indirim fırsatı sunuyor. 
 
Modern şehirli erkeğin şık ve rahat giyim tercihini ön planda tutan tasarımlara hayat veren Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın “Şehre Dönüş” kampanyası ile erkekler; kesimi, işçiliği, kalitesi ve şıklığı ile fark yaratan birbirinden özel parçalara özel fiyat avantajı ile ulaşıyor.  
 
Ütü gerektirmeyen gömlekler, özel kesim ceketler, takım elbiseler, sıcak dokunuşlu trikolar ve mevsimlik şık spor ceketlerin yer aldığı yeni sezon alışverişlerinde geçerli kampanya kapsamında Abdullah Kiğılı, yüzde 40 indirime ek bin 500 TL’lik alışverişlerde 200 TL, iki bin 500 TL’lik alışverişlerde anında 500 TL’lik indirim sağlıyor.
 
Kredi kartlarına vade farksız taksit fırsatının da sunulduğu kampanya ile modern ve şehirli erkek, iplikten işçiliğe kadar her aşamasında usta dokunuşların yer aldığı ürünlerle şehre şık bir dönüş yapıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar