AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

Agora AVM'de Evidea açıldı…

01 Ekim 2021 - 21:10

Evidea, İzmir’e ikinci mağazasını Agora AVM’de açtı

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, İzmir’e ikinci mağazasını Agora AVM’de açtı.

Güçlü organizasyon yapısı ve deneyimli kadrosuyla ev ve yaşam sektörünün lider markalarından olan Evidea, perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam ediyor.

30.09.2021 tarihinde Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Üyesi Hasan Noyan, Evidea Mağazacılık Genel Müdürü Kazım Mavuş, Operasyon Direktörü Osman Mollalioğlu, Pazarlama Direktörü Selçuk Kaya, Mağaza Geliştirme Müdürü Tayfun Tekler ve Tedarik Zinciri Direktörü Orhan Taşdemir’in katılımı ile Evidea, tüketici dostu mağazasını Agora İzmir’de açtı.

Tüketicilere farklı ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Evidea, İzmir’deki ikinci mağazasını 30 Eylül Perşembe günü Agora AVM’nin 1. katında açtı. Her yaşa ve her tarza hitap eden ürünleriyle kapılarını açan Evidea, açılış özel kampanyasıyla büyük ilgi gördü.

30 Eylül- 10 Ekim tarihleri arasında geçerli olan indirim, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde her 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor.

‘Yeni Mağazalara, Yeniliklere Devam’ Bünyesine katacağı sayısız yeni marka ve yenileme projeleri ile Agora müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ziyaretçilerine sınırsız hizmet sunmaya devam ediyor.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar