AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

Eylül Ayını Şenlendirecek Okul Öncesi İçerikler CBeebies'te!

16 Ağustos 2021 - 10:54

İngiltere’nin bir numaralı çocuk kanalı CBeebies, okul öncesi çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine uygun etkileşimli içerikleri Eylül ayında ekranlara getirmeye devam ediyor. Uzmanlar tarafından eğlenirken öğren konseptiyle hazırlanan bu özel içerikler yepyeni bölümleriyle miniklerle buluşuyor.
 


Eylül ayı boyunca sevilen içerikler CBeebies ile evlerimize konuk oluyor:

 
Problem Çözmeye Yönelik Bir Eğlence: Tinpo
Etrafta zıplayarak neşe içerisinde çalışan dört küçük animasyon karakterinden oluşan Tinpo takımı, en karmaşık gözüken problemlerin bile çözülebileceğini küçük izleyicilere eğlenceli şekilde aktarmayı amaçlıyor. Tinpo ve inşaat ekibi, hayali Tinpotown sakinleri için sıra dışı problemleri bir çırpıda çözüyorlar! İster tavana bir dans pisti yerleştirmek için bir evi ters çevirsinler, ister güneşli bir tatil için fırtına bulutlarını yeniden yönlendirsinler, TeamTinpo'nun çözümleri her zaman eğlenceli, her zaman yaratıcı ve her zaman beklenmedik! Tinpo’nun ikinci sezonu 6 Eylül Pazartesi 17:20'den itibaren Digiturk 161.kanalda ekranlara geliyor. 

Dog Loves Book ile Kitap Okuma Alışkanlığı Kazanacağız!
Okul öncesi animasyon serisi “Dog Loves Book”, Louise Yates’in ödüllü kitabından uyarlanarak birbirinden tatlı ve komik maceraları ekranlara getiriyor. Bu okul öncesi animasyon dizisi, cesur kaşiflerden oluşan tatlı, eğlenceli bir ikiliyi içeriyor. Baş karakterimiz Dog, çok şey söylemeyen daha sessiz bir köpekken, Pug onun tam zıttı karakterdedir. Ancak her ikisini bir kitabın içerisinde kaybolmaktan daha mutlu eden bir şey yok! Dog, sahibi olduğu kitapevini kapattığında, raflardan bir kitap seçiyor ve Pug ile birlikte heyecan verici dünyaya giriş yapıyorlar. İki arkadaş bir problem veya bir sorun ile karlaştıklarında çözümü sevdikleri kitaplarda arıyorlar. Çünkü kitaplardan öğrenebileceğimiz şeyler oldukça şaşırtıcı!  Dog Loves Books, 1 Eylül Çarşamba 18:50'den itibaren bizlerle.

Bulmalacar ve oyunlarla dolu bir seri: Spot Bots
Spot Bots, okul öncesi çocukların gözlem oyunları ve bulmacalarla dikkat becerilerini güçlendirmelerine yardımcı olan, izlemesi ve oynaması eğlenceli bir animasyon serisidir.   Bulmacalar ve tespit oyunlarından oluşan seri, canlı aksiyon&komedi bağlantıları sayesinde, çocukların anında etkileşime geçip, keyif alabileceği bir dizi karakteri ekranlara getiriyor. Spot Bots, 6 Eylül Pazartesi günü saat 14:40'ta ekrana geliyor.

CBeebies’in çocuklara ve ebeveynlere evdeyken öğrenmede yardımcı olmak için harika eğitici başlıklardan oluşan seçkisi ise devam ediyor. Sayısallık, okur yazarlık, hikaye, yemek pişirme, bahçıvanlık, spor, fitness ve mühendislik gibi eğitim konuları dahil olmak üzere çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini destekleyecek bir dizi program Eylül ayı boyunca hafta içi her gün saat 10:30’da ekranlarda olmaya devam edecek. Bu yapımlardan bazıları ise şöyle; Andy's Aquatic Adventures, Andy's Dino Toybox, Andy's Secret Hideout, Catie's Amazing Machines, Grace's Amazing Machines, Kit & Pup, Mister Maker, Mr. Bloom's Nursery, My World Kitchen, Nina & The Neurons, ve The Numtums.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar