AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

First'ten Dünya Starlarına Online Konser Bileti

06 Haziran 2022 - 11:30

First, yeni aromasını müzik dolu bir kampanya ile kutluyor 

Mondelēz International Türkiye’nin dinamik ve yenilikçi sakız markası First, Sensations serisindeki Karışık Meyve & Mentollü yeni aromasını müzik dolu bir kampanya ile taçlandırıyor. Yeni kampanyasıyla tüketicilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti yaşatacak olan First, Sensations’ın Karışık Meyve ve Mentol aromalı ürün paketlerinden çıkacak kod ile tüketicilerini, LiveNow Online Streaming platformundaki dünya starlarının online konserlerine davet ediyor. Katılımcılar aynı zamanda 1 Kasım’da gerçekleşecek Anıl Piyancı konseri için de çekilişe katılmaya hak kazanıyor.
 
Mondelēz International Türkiye’nin sevilen sakız markası First, Sensations’daki yeni aroması Karışık Meyve&Mentol aroması ile tüketicilerine müzik dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Yeni kampanya ile First severler, bir yandan Karışık Meyve&Mentol aromalı yeni çeşidin tadını çıkarırken bir yandan da paketlerde yer alan kod ile LiveNow Online Streaming platformu üzerinden dünya starlarının online konserlerine bilet kazanma şansına sahip olacaklar. Bununla beraber Türkiye’nin en sevilen rap müzisyeni Anıl Piyancı’nın 1 Kasım’daki konserine gidecek 30 çift arasında olmak için çekilişe katılmaya da hak kazanacaklar.
 
Kampanyadan faydalanabilmek için yapılması gereken tek şey, ambalaj içerisinde bulunan QR kodu akıllı telefonlarınızın kamerasına okutmak. Sonrasında ise telefonunuza gelen yönlendirmeleri takip etmek ve 15 Nisan - 30 Ağustos arasında konserlerden birini seçip müziğin tadını çıkartmak.
 
Sadece eşsiz lezzeti ile değil müzik ve eğlence dolu kampanyasıyla da First severlerin yeni favorisi olacak First Sensations Karışık Meyve ve Mentol, Mayıs ayı itibarıyla raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar