AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

Hilton İstanbul Bosphorus'tan eğlence dolu Kral Şakir Atölyesi

27 Ekim 2021 - 13:39

Çocukların çok sevdiği çizgi film karakteri Kral Şakir, 31 Ekim Pazar günü Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşecek çok özel bir atölye ile sevenleriyle buluşuyor

Minik misafirleri, Kral Şakir ve yaratıcısı karikatürist Varol Yaşaroğlu ile buluşturma fırsatı sunacak olan atölyeye, Hilton İstanbul Bosphorus’un zengin çeşitliliği ile baş döndüren kahvaltısını satın alan tüm misafirler ücretsiz olarak katılabilecek.

Hilton İstanbul Bosphorus, yaşattığı eşsiz konaklama deneyiminin yanı sıra misafirlerine yepyeni deneyimler yaşatmaya devam ediyor. 31 Ekim Pazar günü kahvaltısı için Hilton İstanbul Bosphorus’u tercih edecek olan misafirlerine özel bir Kral Şakir atölyesi düzenleyecek olan otel, sevilen çizgi film karakterinin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’nu da ağırlayacak. Etkinlikte çocuklar rengârenk boyamaları yapma imkânı da bulacak.

Pazar günü 11.00-12.00 saatleri arasında Şadırvan’da gerçekleşecek kahvaltı servisinin ardından başlayacak ve bir saat sürecek olan Kral Şakir atölyesine 5-12 yaş arası tüm misafirler ücretsiz olarak katılabilecek. Varol Yaşaroğlu eşliğinde gerçekleşecek olan çizim atölyesinde minik misafirlere Kral Şakir kiti de hediye edilecek. Kahvaltı ücreti ise ebeveynler için kişi başı 225 TL olacak.

31 Ekim Pazar günü Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşecek Kral Şakir atölyesine katılmak isteyenler 0530 290 76 03 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden bilgi alabilirler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar