AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

İstanbul GEDİK Üniversitesi: "Değişen Dünya Çağdaş ve Teknolojik Eğitim"

09 Ağustos 2021 - 10:57

21. Yüzyılın gereksinimlerini karşılamaya yönelik mesleki alanda ihtiyaç duyulan uygulamalı eğitimi çağdaş teknolojilerle sunarak vizyonu geniş, kalifiye elemanlar ve yöneticiler yetiştirmek amacıyla kurulan Gedik Üniversitesi, bir Araştırma-Geliştirme üniversitesi olarak üniversite-sanayi işbirliğini çerçevesinde istihdama nitelikli bir katkı sağlıyor.

Öğrencilerine staj, istihdam olanakları ve lisans sonrası dönemde kaynak mühendisliği gibi uluslararası eğitim programlarıyla iyi bir gelecek sağlamayı hedefleyen üniversite; bilgi odaklı toplumsal ve teknolojik gelişime katkı sağlamayı amaç ediniyor.

Gedik Üniversitesi’nin bünyesinde Mühendislik, Güzel Sanatlar ve Mimarlık, Spor Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk Fakültesi olmak üzere beş fakülte, 26 programıyla Gedik Meslek Yüksekokulu, Adalet Meslek Yüksekokulu,Yabancı Diller Yüksekokulu, ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü var. Bünyesinde bulunan Spor Bilimleri Fakültesi ile üniversiteler arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan Gedik Üniversitesi, başta spor olmak üzere çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlere önem vererek bu çerçevede öğrencilerinin kişisel gelişimlerini destekliyor.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İndirimleri
İstanbul Gedik Üniversitesi bu yıl ilk 5 tercihe %40 indirim sunuyor.
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizi ilk 5’te tercih ederek, Ücretli, %25 ve %50 indirimli tüm programlara yerleşen öğrencilerimize, ödeyecekleri kalan tutara ilave olarak %40 indirim uygulanacaktır.

Tercih sırasına bakılmaksızın üniversitemizin %50 indirimli kontenjanlarını tercih eden ve yerleşen öğrencilerimize, ödeyecekleri kalan tutara ilave olarak %40 indirim uygulanacaktır.
Bu bölümler; Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesinde yer alan, Görsel İletişim Tasarımı, Mimarlık programı İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası İlişkiler (İngilizce), Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce) programları Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği (İngilizce), Metalurji ve Malzeme Mühendisliği programları, Gedik Meslek Yüksekokulu, Bankacılık ve Sigortacılık, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi, Dış Ticaret (İngilizce), Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İnşaat Teknolojisi, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği İ.Ö., Kaynak Teknolojisi, Mimari Restorasyon, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Tahribatsız Muayene, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programları’dır.
Belirtilen bölüm ve programlarda ücretler, fakülteler için 16.182TL ile Meslek Yüksekokulu bölümleri için 10,014TL arasında değişmektedir.

Kontenjanlar,puanlar ve ücretler için detaylı bilgi : aday.gedik.edu.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar