AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

istegelsin'den Yandex ile yeni bir iş birliği

29 Aralık 2021 - 12:52

Her gün binlerce müşterisininsiparişini eksiksiz ve tam zamanında ulaştıran taptaze süpermarket istegelsin’inteslimatlarında rota optimizasyonu için gerçekleştirdiği anlaşma sektörde birilk olma özelliğini taşıyor. Bu anlaşma çerçevesinde istegelsin, teslimatlarıaraçlara otomatik olarak dağıtan ve her bir araç için en uygun rotayı oluşturanlojistik optimizasyon hizmeti olan Yandex.Routing’i kullanmaya başladı.



Taptaze süpermarket istegelsin için, kendi depolarında sakladığıürünleri soğuk zincir kırılmadan müşterisinin buzdolabına ulaştırmak kadar, tamistenen saatte teslim etmek de büyük önem taşıyor.

Zengin ve çeşitli ürün yelpazesini, 10.00 ila 00.00 saatleri arasındaeksiksiz ve tam zamanında müşterilerinin kapısına kadar götürmeyi taahhüt edenistegelsin, yoğun trafik ya da kapalı yollar nedeniyle teslimatta yaşanacakzaman kayıplarının önüne geçmek amacıyla Yandex.Routing’i kullanmaya başladı.

Eksiksiz ve Tam Zamanında Teslimatta Rakip Tanımıyor
istegelsin, pazarda tahmini varış zamanını ayarlayançözümlerden biri olan Yandex.Routing’in de katkısıylasiparişleri tam zamanında teslim etme oranında rekabetçi gücünü daha da öneçıkarıyor.

Lojistik maliyetlerini düşüren ve sipariş başına maliyetteverimlilik sağlayan rota optimizasyonu, istegelsin’in en önemli ana vaatlerindenbiri olan kaliteli hizmet ve ürünleri uygun fiyat ile sunma misyonunu daha da pekiştirengüçlerinden biri oluyor.
Yandex.Routing ile yapılacak iş birliği sayesinde aynızamanda kat edilen kilometre mesafesinin yüzde 15 oranında azaltılması veböylece daha az karbon emisyonu salınması yoluyla sürdürülebilirlik hedeflerinede anlamlı katkı yapılması planlanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar