AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

Magdeburger'den yeni bir ürün: İkinci El Garanti Sigortası

02 Ağustos 2021 - 13:07

Magdeburger Sigorta, ikinci el araç satışı yapan işletmelere yönelik ürününü piyasaya sundu. Magdeburger İkinci El Garanti Sigortası’nı ikinci el araç satışıyla ilgili yetkilendirilmiş işletmeler satın alabiliyor. 10 bin TL limitli sigorta, aracın satış tarihinden itibaren 3 ay ve/veya 5.000 km.’yi kapsıyor.
 
Magdeburger İkinci El Garanti Sigortası ile Türkiye’de kayıtlı 8 yaşından küçük, hususi amaçla kullanılan binek otomobiller ve arazi taşıtları teminat altına alınıyor. Sigorta teminatının uygulanabilmesi için gereken diğer şartlar ise; araçların 160 bin kilometrenin altında olması, satışı yapılacak aracın üretici veya ithalatçı garantisinin sonlanmış olması, yetki belgesine sahip işletme tarafından satışı yapılan araçlar olması. Aynı zamanda satıştan en fazla 3 gün önce TSE’nin yayınlamış olduğu belgeli ekspertiz firması tarafından verilmiş ekspertiz raporuna sahip otomobiller bu sigortadan yararlanabiliyor.
 
Magdeburger İkinci El Garanti Sigortası kapsamında teminat altına alınan aksamlar; motor, şanzıman, tork konvertörü, diferansiyel ve elektrik-elektronik. Teminat kapsamına giren araç arızaları Magdeburger Sigorta anlaşmalı servislerinde giderilecek.
 


Magdeburger Sigorta hakkında:
Magdeburger Sigorta, 177 yıldır sigortacılık sektöründe yenilikçi hizmet ve çözümleriyle faaliyet gösteriyor. Magdeburger Sigorta, 1844 yılında Almanya’nın Magdeburg kentinde kuruldu ve kurulduğu dönemden itibaren dünyanın sayılı sigorta şirketleri arasına girdi. 1906 Büyük San Francisco depremi dahil Avrupa ve ABD’de pek çok felakette sigortalılarının yanında oldu. Magdeburger Sigorta, 2018 yılından itibaren Bor Holding iştiraki olarak sigortacılık sektöründe yetkin kadrosu, güçlü acentelik ağı, yenilikçi ve güvenilir hizmetleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar