AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

Platin, haziran ayında da zengin içeriğiyle yanı başınızda

03 Haziran 2022 - 22:15

Her ay ekonomi ve iş dünyasının nabzını tutan PLATİN, Haziran sayısıyla da tüm yeniliklerden haberdar olmanızı sağlıyor.
 
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY ÖZEL RÖPORTAJI

KÜLTÜR YOLU PROJESİ: “CUMHURİYET TARİHİNİN TARTIŞMASIZ EN BÜYÜK VE EN BAŞARILI KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİĞİ”


Beyoğlu'nda; 53 kültür-sanat kurumu, 84 farklı nokta, 4500’ün üzerinde sanatçı ile 1500’ü aşkın etkinliğe ev sahipliği yaparken, Ankara’da ise Ulucanlar Müzesi’nden başlayarak CSO Ada’ya kadar uzanan 4.7 kilometrelik bir güzergâhta, 300’den fazla etkinlik 1500’den fazla sanatçı ile rol alacak olan Kültür Yolu Projesi'nin ayrıntılarını Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Platin’e anlattı.
 
‘YEŞİL ALTIN’ ORMANLARA YATIRIM
Orman kaynaklarının modern planlanması ve optimizasyon tekniklerine  göre yönetimi, orman mirasinin korunması için büyük önem taşıyor.
Endüstriyel plantasyonlar, doğal ormanların bekçisi olma görevini üstlenirken; ülkelerin ekonomik kalkınmaları için de katkı sunuyor.
 
İŞ DÜNYASINDA YENİ BİR AKIM: YOLO
Pandeminin tetiklediği dijital dönüşüm çağında, dünyada milyonlarca kişinin ofise dönmek yerine, nerede ve ne zaman çalışacağına kendilerinin karar verebileceği şekilde bir şirket sahibi olmayı veya serbest çalışmayı tercih ettikleri görülüyor. Çalışanların yaşamda kendilerine sunulandan daha fazlasını istemeleri ise yeni bir akımın doğmasına neden oldu: YOLO... Açılımı ise ‘You Only Live Once’ yani ‘Hayata Bir Kez Gelirsin’.
 
Çok daha fazlası Platin Haziran Sayısı, Platin Dergilik, E-Dergi ve Tüm Bayilerde…

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar