AKTÜEL GÜNDEM

AKTÜEL GÜNDEM

https://www.mahalligundem.com/

Ünlü karikatürist kuzenler Kral Şakir Çizim Atölyesi'nde buluştu

01 Eylül 2021 - 16:19

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’un hafta sonunda Varol Yaşaroğlu’nun katılımıyla düzenlediği Kral Şakir Çizim Atölyesi, renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. İki gün boyunca çocuklara keyifli anlar yaşatan etkinliğe, Varol Yaşaroğlu’nun kuzeni ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu da sürpriz konuk olarak katıldı.

28-29 Ağustos tarihlerinde DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort tarafından gerçekleşen Kral Şakir Çizim Atölyesi, çocukları sevilen çizgi film karakteri Kral Şakir ve yaratıcısı Varol Yaşaroğlu buluşturdu. İki gün boyunca renkli ve eğlenceli anlara sahne olan etkinliğin bir diğer sürprizi ise ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu’nun da atölye çalışmasına sürpriz yaparak katılması oldu. 

Büyük ilgi gören etkinlikte çocuklar, çizgi film karakteri Kral Şakir ile bir araya gelerek dans etti; rengârenk boyamalarla hayal dünyalarını kâğıda döktü. DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, Kral Şakir Çizim Atölyesi ile tüm çocuklara Varol Yaşaroğlu’nun eğitmenliğinde, Erdil Yaşaroğlu’nun sürpriz katılımıyla unutamayacakları bir gün yaşattı. 

Temmuz ayından bu yana DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’ta belirli aralıklarla gerçekleşen Kral Şakir Çizim Atölyesi’nin yoğun istek üzerine Eylül ayında da devam etmesi planlanıyor.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar