DUYURU KÖŞESİ

DUYURU KÖŞESİ

Duyuru/ilan sayfası

2.140 TL'den başlayan fiyatlarla yaz tatili fırsatları

04 Temmuz 2024 - 23:34

Türkiye’nin lider seyahat sitesi ENUYGUN, yaz sıcaklarından uzaklaşmak için temmuz ve ağustos ayındaki resmi tatillerle birleşen uzun hafta sonlarında tatil yapabileceğiniz yakın rotaları derledi.
 
Yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla birlikte tatil yapma ihtiyacı da artıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatilleriyle birleşen uzun hafta sonları, kısa ama keyifli tatiller için harika bir fırsat sunuyor. Türkiye’nin lider seyahat sitesi ENUYGUN, bu 3 günlük tatillerde serinlemek ve doğayla baş başa kalmak isteyenler için yakın rotaları sıraladı. 
 
Ağva, İstanbul
İstanbul’a yakınlığıyla bilinen Ağva, özellikle yaz aylarında deniz tatili yapmak isteyenler için popüler bir kaçış noktası. Nehir kenarında huzurlu yürüyüşler yapabilir, tekne turlarına katılabilir ve plajda güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca, 2.837 TL’den başlayan fiyatlarla konaklama seçenekleri bulabilirsiniz. 

Gökçeada
Türkiye'nin en büyük adası olan Gökçeada, tertemiz plajları, berrak denizi ve doğal güzellikleriyle harika bir kaçış rotası. Organik tarım ürünleri ve yerel lezzetleriyle tatilinize tat katacak Gökçeada’da rüzgar sörfü gibi su sporları yapma imkanı bulabilirsiniz. 

Bozcaada
Ege Denizi'nin serin sularıyla çevrelenmiş Bozcaada, tarihi ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor. Şirin sokakları, üzüm bağları ve plajlarıyla ünlü olan adada denize girerek serinleyebilir, atmosferin tadını çıkarabilirsiniz. 

Amasra
Karadeniz'in incisi Amasra, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Amasra Kalesi, Çekiciler Çarşısı ve Amasra Müzesi gibi tarihi mekanları gezebilir, sahilde denize girebilir ve taze deniz ürünlerinin tadını çıkarabilirsiniz. 2.140 TL’den başlayan otel seçenekleriyle, Amasra yaz aylarında sizi ferahlatacak sakin rotalardan biri.

Ayvalık
Ege Denizi'nin serin sularında yüzme imkanı sunan Ayvalık, doğal ve tarihi güzellikleriyle keyifli bir tatil imkanı sağlıyor. İstanbul’dan yaklaşık 6 saat süren otobüs yolculuğuyla ulaşabileceğiniz Ayvalık’ta, uzun ince bir yolla bağlanan Cunda adasındaki taş sokaklarda dolaşabilir, tarihi Rum evlerini keşfedebilir ve yerel lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca, 4.971 TL’den başlayan fiyatlarla otel rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Yazı bol bol tatil yaparak geçirmek isterseniz seyahatinizi ENUYGUN’la planlayarak ENUYGUN24 koduyla aracınızı 4.000 TL’ye varan indirimle kiralayabilir, otel rezervasyonunuzu 10.000 TL’ye varan indirimle yapabilirsiniz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar