DUYURU KÖŞESİ

DUYURU KÖŞESİ

Duyuru/ilan sayfası

Cosmopolitan Türkiye: İkonik Dergi Dört Yıl Aradan Sonra Geri Döndü!

25 Eylül 2024 - 09:48

COSMOPOLITAN TÜRKİYE GERİ DÖNDÜ!

Türkiye'ye geri dönen ikonik dergi Cosmopolitan, ilk sayısında üç farklı kapak ve özel içerikleriyle yayında.

Dört yıllık aranın ardından Cosmopolitan Türkiye, Ali Tufan Koç ve Dilek Oransal ortaklığındaki The Voice Media Company ile Hearst Magazines International iş birliğiyle yeniden hayat buldu. İlk sayısında Aleyna Tilki, Ebrar Karakurt ve Hazar Ergüçlü olmak üzere üç farklı kapakla yayınlanan derginin, orta sayfa erkeği çekiminde Boran Kuzum yer aldı. Bu sayıda ayrıca, Cosmo The List kadınları da duyuruldu.
 
Cosmo The List, Türkiye’deki güçlü, özgün ve ilham verici kadını bir araya getiriyor. Her biri kendi alanında iz bırakan bu kadınlar, yıl boyunca çeşitli projeler ve etkinliklerle gündemde olacak. The List kadınları, cesur ve yenilikçi bakış açılarıyla dikkat çekiyor ve Cosmopolitan Türkiye’nin yeni döneminde önemli bir yer tutuyor.
 
Bu sayıda, Sia Insight iş birliğiyle hazırlanan online dating araştırması, kadınların dijital flört dünyasındaki deneyimlerini detaylı bir şekilde ele alıyor. Araştırma, kadınların bu platformlarla olan ilişkilerini incelerken dijital flört dünyasının hem olumlu hem de olumsuz yönlerine ışık tutuyor. Her ay farklı temalarla kadınların hayatına dokunmayı amaçlayan çalışma, dijital platformların sosyal yaşam üzerindeki etkilerine dair yeni veriler sunuyor ve kadınların dijital dünyadaki deneyimlerine daha derin bir bakış sağlıyor.
 
Genel Yayın Yönetmeni Işıl Cinmen ile Cosmopolitan Türkiye, moda, güzellik, ilişkiler ve kişisel gelişim gibi alanlarda eğlenceli ve yaratıcı içeriklerle dolu bir dönem başlatıyor. İlişkilerde yenilikçi ve samimi bakış açıları sunarken, güzellik, bakım ve stil ve modada en güncel trendlerle genç kadınları buluşturuyor. Aynı zamanda, pop kültür, yaşam, kariyer, zindelik gibi konulara odaklanarak, kadınların her alanda güçlenmesini hedefleyen içerikler sunuluyor. Cosmopolitan Türkiye, çok platformlu yapısıyla modern medya anlayışını benimseyerek kadınların hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar