DUYURU KÖŞESİ

DUYURU KÖŞESİ

Duyuru/ilan sayfası

IN STREET Festivale Tarzını Yansıtıyor!

29 Temmuz 2024 - 16:35

Sokak modasının nabzını tutan ve sokağın ritminden ilham alan IN STREET, şimdi de Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’te gençlerle buluşuyor. IN STREET, 1-19 Ağustos tarihleri arasında 7 farklı şehirde gerçekleşecek Türkiye’nin en büyük gezici festivaline birbirinden keyifli aktiviteleriyle damga vuracak.
 
Türkiye’nin spor giyim ve sneaker markası IN STREET, Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’e yaz mevsiminin enerjisini yansıtan birçok aktivite ile katılıyor. 1-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek festivalde IN STREET misafirlerine çanta kişiselleştirme ve basketbol etkinlikleriyle keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
 
Bu sene konteyner park temasıyla gerçekleşecek festivalde kapı 16.00’da açılacak, saat 20.00’ye kadar aktiviteler devam edecek. Festival ziyaretçileri, eğlenceli grafiti tasarımlarıyla renklendirilen IN STREET konteyner alanında eğlenceli fotoğraflar ile anılarını ölümsüzleştirebilecekler. IN STREET konteynerini ziyaret eden tüm katılımcılara hediye çeki verilirken, aktivasyonlara katılanlara ise çeşitli hediyeler verilecek. 
 
1 Ağustos İstanbul – Festival Park Maltepe, 4 Ağustos Ankara – Atatürk Orman Çiftliği, 7 Ağustos Samsun – Batıpark, 10 Ağustos Gaziantep – Gaziantep Fuar Merkezi, 13 Ağustos Adana -  Tüyap Fuat ve Kongre Merkezi 16 Ağustos Antalya – Akdeniz Üniversitesi Stadyumu, 19 Ağustos İzmir – İztaş Fuar Alanı’ndaki IN STREET konteynerini ziyaret ederek eğlenceli anlara siz de ortak olabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar